SuVeAtes aydaksiyahkedi Kıyafetler üstümüzdeyken çıkıyorum üstüne, tam penisinin üstüne gelecek şekilde oturup sürtünüyorum. Bu kısım seks öncesi… Seks esnasında sikicekmisin beni, hadi sok, parçala beni, yok et, daha da hızlı gibi gibi çeşitleniyor.
Bahtsizbedevi_ aydaksiyahkedi benim bişey yapmam gerek kalmıyor eşim zaten azgın yeterki yanına oturayım hemen azar kendisi 🤭
Biyiklim aydaksiyahkedi yüz üstü uzanıyorum götüm biraz büyük görünce azıyor üstüme atlıyor 🤣🤣bilerek hep öyle uzanırım 😁😁Götüme dayanmıyor çünkü 🤣🤣🤣
Sutlucikolati Bu aralar cok konusmuyoruz hadi devam cok iyisin gibi gibi sadece 😅 ama iliski sonrasi cokca överim 😅
busbutun SuVeAtes keşke söyle olabilsem ya ben hiç bir şey söyleyemiyorum ama eşim arada söylüyor çok hoşuma gidiyor ben de söylemek istiyorum 😆
SuVeAtes ayazz Kız boşuna mı diyorum size savaşmayın sevişin diye, seks kadar güzel bir şey mi var yaaaa Öp beni Yala beni Yut beni Sik beni
ayazz Biyiklim erkeklerin hepsi göt sapığı herhalde artırmanın her yolu var da gerçekten yüz üstü yatınca azdirmaya gerek kalmiyo kendiliğinden aziyorlar
ayazz Biyiklim geçenlerde eşim götüme bakıyordu zıpladıydım dalgalan sende şafaklar gibi ey şanlı göt dedi adamın iltifat edişi bile tuhaf götüm hazır ola geçecekti az daha 😄😄
lolopoo Biyiklim ayy bende göt koliğimm herkesin götüne bakarım kzjjsjfd nasıl bi belaa kurtulamıyorum bütün kadınların götüne bakıyorum ve çok mutlu oluyorum off taşş bebek gibi falan diyorum 😂😂