• Cinsellik
  • Kocanızı yatakta nası azdırıyorsunuz?

asyarana benim öyle çok göbeğim yok armut kadar 😅

Biyiklim olabilirde olmayabilirde mesela ben regldan hemen sonra ilişkiye girsem hemen kalırım oyüzden regldan 1 hafta sonra falan giriyorum ilişkiye kalmamak için🤣

Bahtsizbedevi_ benim dün bitti dün girdik ama boşalmadı içine istemedim halbuki çocuk istiyorum 😂başım ağrıyor diye içine boşalma dedim uğraşamam hepsi akıp gidiyor ya 🤣

Biyiklim kız madem çocuk istiyon ne diye içine boşalmasına izin vermiyon bıraksana boşalsın belki tutacak 🤣🤣

Biyiklim ya çok zayıf sin ben 1.64 boy 68 kilo ama hepsi kalça yani senin gibi ayva göbeğim de var

Yüzüm yuvarlak ve dolgun kollarım göbeğim falan çok Yok

Biyiklim bide bende daha önce korunuyodum spiral ile 3.5 sene korundum sonra 2 sene önce haziran ayında çıkartırdım eylül ayında hamile kalmıştım 6 haftalık düşük yaptım düşünün üstüne regl olmadan tekrar hamile kaldım doğum aptım şuan kızım 6 aylık oldu bile yani demem o ki daha önce korunduğunu için 3 aya kadar korunmasız ilişki yaşarsan hamile kalabilirsin sende

asyarana benimde aynı yüzüm yuvarlak dolgun minyon tipli gibi kollarım da zayıf göbek az kalça var ama güzel çok ta öyle büyük değil