• Cinsellik
  • Eşiniz ile tartıştığınız gün ilişki yaşadığınız oldu mu?

ayazz aynen 😂 tabi bide para da alıyorum unutmuşum gönül alma harçlığı 🤣🤣

Biyiklim tövbe bak onu asla yapmam saygı duyarım ama yapmam

ayazz nişanlıyken kurban bayramında bi sebepten kavga etmiştik. Sonra bayram diye 2 mız bir yere gitmiştik ben omuz açık bir şey giymiştim. Sinirliyim ya onun sevmediği giyim tarzımla gitmiştim misafirliğe sonra dönüşte olan oldu 🤣

ayazz ben ağlarken daha çok azıyorumm aşırı hoşuma gidiyor öyle daha ateşli oluyor 😂😂😂

ayazz niye tövbe kız kötü bir şey değil ki 😂

ayazz yok tartışınca benim gözüm hiçbirşey görmüyor yanaştırmıyorum yanıma ama barışınca acısını çıkartıyoruz😃 eşim senin sinirlerini alma zamanım gelmiş diye yanıma yanaşıyor sonra gerisi geliyor zaten hooop pamuk gibi oluyorum🔥😃😃

ayazz kavga eder tartışır konuyu sonra anlaşırız çözeriz ondan sonra olursa olur 😀

ayazz kesinlikle daha ateşli oluyo hahshgs

ayazz tam postlarına yazacakken üslubun beni engelliyor😂
        Çok sert durduk yere bu tabirler

Biyiklim kocamla sevişecem sonra da para alcam dediğim gibi saygı duyuyorum ama kendimi ben şey gibi hissederim.
          Ben kocasına tapanlardanım. Yeterki sevişelim üstüne para veririm cinsten o hesap😄😄😄

Eskobar nasıl sert açıklar mısın merak ettim

ayazz yok ben kalbimi kırdığı için para alıyorum 😂bende yeter ki her türlü para koparayim hesabındanim😁

Biyiklim hee ondan mantıklı o zaman sizin yok bende tam tersi bankamatik gibi para verdiği için koparma geregim olmuyor

ayazz ne biliyim direkt sansürsüz falan hiç çekinmeden saydırıyorsun😂

Eskobar deniyom olmuyo yıldız koyuyom sansür niyetine yine olduğu gibi yazıyor

Eskobar burdaki postlara bi bakın isterseniz ve sizde çok aktifsiniz hemen hemen her postta varsınız hepsine de rahat rahat cevap veriyorsunuz

ayazz vajina penis biyolojik terimler olduğu için insan içinde biraz daha uyumlu oluyor dene