• Muhabbet
  • Anlayan var mı? Domuz yağı mı? (fotoğraflı)

firdevskartal her iki taraftandami böyle
Bnce değil ya küçücük çocuk yani
Mutlaka bişey dökülmüştür evde başka çocuk var mı

Allah korusun çok korkunç olur kandil günü gönlünüzü ferah tutun

perimasali802_ 2.fotoğrafı ben görüyordum da anlam veremiyordum. 1.fotoğrafı oturma odasına çıkarınca gördüm korktum yani. Koku yok bir şey dökülmüş olsa rutubet olsa bilemedim

ikiprensesannes valla ne gibi büyü bilmiyorum ama. Oğlum 2-3 aylıkken bunda yatıyordu sıkıntı yoktu ama günah almak istemiyorum ne zaman o kişiler geldi benim oğlum beşikte yatmaz oldu. Sonra ben eşimle limoniyim 1.5 yıldır evliyiz ama sözde yani hep kavga hep kumar beni bilen bilir bir de elti ile olayım var eşimde gözü var o yüzden korktum. Tanıdığım güvenebileceğim bi hoca da yok

firdevskartal yaa o minikten ne istediler öyle bişey varsa Allah’ın dan bulsunlar 🥺Allah yardımcın olsun inşallah

firdevskartal Bu domuzyağı sürülmüş zemine benzemiyor. Sarımsı gibi durur renkli kumaşta bile kirli görüntü olur. Başka bir şey olamaz mı, o parça çıkıyorsa çıkarıp yıkasanız bulaşık detejanı döküp kaynar su dökseniz. Lekenin çıkmayacağı bir kumaş şekli.

firdevskartal bu kumaştan kızımla benim yağmurluğumuz var, ne yazık ki bu tür izler çıkmıyor. Ama yine silin sirkeli su ile içiniz rahat olsun.

Besigi hiç toplamismiydin ? Bunlar sanirim nereye gidilse tasinabilir besiklerden degilmi?
          Şey dicektim eger toplayip bi kösey e koyduysan nem tutmus olabilir. Bazi nem izleri gitmiyor genelde. Bilemedim ki valla

zarifhanim merhaba benim valizimde aynı bahsettiğiniz şekilde içindeki parçada sarı leke yağ gibi var ama valizime sadece elbiselerim girmiştir bir şey dökülmesi imkansız başta küçük lekeyfi gittikçe etrafında büyüdü acaba büyü olabilir mi

firdevskartal bu bez beşiklerde böyle lekeler olabiliyor kalbinizi ferah tutun her gün Nas Felak Ayetel kürsü okuyun boşu boşuna kendinizi sıkıntıya sokmayın ,bence kimse bir şey yapmamıştır siz öyle düşündüğünüz için hali ile korkuyorsunuz ama hiiç takılacak bir şey değil inanın bez olduğu için o şekilde leke olabilir ben de kullanıyorum kızıma 💟

merocan Merhaba, ben büyü olacağını sanmam. O astar kumaşlar öyle tuhaf şekilde leke oluyorlar ki, bu beşiğin örtüsü de astar gibi. Yani ben domuz yağını tarif ettim diye siz büyüye yormayın.