• +18
  • Baştan çıkarma hakkında

ismegerekyok11 merhaba hamilesiniz gördüğüm kadarıyla eğer ki riskiniz yoksa sınırları aşmadan devamlı islide genelde sorun görmüyor doktorlar tabi en doğrusunu doktorun söyler.

Konuya gelirsek, cinsel ilişki iki kişilik bir eylem bu eyleme başladığında kapının arkasında bırakman lazım utanmayı, kolay değil biliyorum ama haraketli bir ilişki için bu şart.

Eşiniz salonda mutfakta artık nerdeyse uygun bir anda hemen odaya gidin geceliğinizi giyin mum varsa ortamı loş hale getirin ışığı kapatın. Odadan çıkın gidin eşinizin yanına oturuyorsa gidin yanına buraya kadar konuşmayın gözleriniz konuşsun. Kucağına oturun sizi tam hissedeceği şekilde yerleşin kucağına ( adam zaten bir şoka girer ne oluyor diye) kulağına güzel kelimeler fısıldayın huylanmiyorsa boynundan öpün bu sırada sürtünmeyi unutmayın. Hemen saldırmasına izin vermeyin. O anı elinizde tutun girismeye çalışırsa durdurun isterseniz orda bir ön sevişme tarzinda birşey yaşayabilirsiniz. Olmazsa da eşinizi uyandırdıktan sonra kalkın elinden tutun. ( O zaten hemen gelir) Odaya götürün yatağa uzanmasını söyleyin. Yapabilirseniz yatarken olmazda yatırmadan yavaşça ağır ağır soyun eşinizi….

Öyle yani bunları elinin tersi ile iterse de yuh derim buna kudurmaması imkansız. Kendinize sınır koymayı unutmayın. Ve asla utanmayın sizin için en güzel hale getirin

Ateşli geceler 🔥🍆🍑

SuVeAtes güzel anlattınız 💋 uygulayacağım mutlaka teşekkür ederim rahatım zaten eşime karşı açık açık konusurum o an da da

mineeeee evet var vücut çorabı falan almıştım hamile olduktan sonra giymedim ama bı giyeceğim 🥰

ismegerekyok11 benim eşimde sürekli kullandığım taktik duştan sonra üzerimde sadece havluyla odaya gidiyorum o bana bakınca havşuyu yere bırakıyorum 😀 hemen yapışıyor zaten yani şu sıralar bu kolayımada geliyor olabilir😀😀