TombulHatun aredhel zevk verebilir ama koruyuculuğu no prez. ile korunuluyorsa alta normal prez. takılıp üzerine bu takılabilir 😂😂 https://www.trendyol.com/traje-den/5-adet-ultra-ince-p-269295405?boutiqueId=61&merchantId=190069 sana link bile buldum 😂
TombulHatun perimasali802_ yok yok örnek olarak attım ben almadm güvenmem almam 😂 durexin tırtıklısı vardı onu da bilmeden almıştk bir fark olmamıştı 😂😂
TombulHatun perimasali802_ benim eşim de prez. seven nadir erkeklerden 😂 ben seviyorum ya hem hormonlarımla oynamıyor zararsız hem de eşim de ben de zevkimiz de eksilme hissetmiyoruz bizim için ideal 😂😂
Sutlucikolati TombulHatun senin yollar oldukca dar demek ki 🤣🤣 sıkıntı olmuyor o yüzden 🤣 gel bir de bana sor 🤣
TombulHatun Sutlucikolati Ne gibi sıkıntı yaşıyorsunuz ki ya biz de mesela hissetmeme vs olmadı hiç eşim de de
Sutlucikolati TombulHatun nasil desem O anki hareketlerini hissetmiyorum çoğu prezervatifte ama kullanmayinca daha cok hissediyorum su an baska bi prezervatif denedik o daha iyi ama ekstra ince vs hic ise yaramadi bende