cananlcm Kızlar bana bi öneride bulunur musunuz hiç hoşuma gitmiyor göğüslerim birde bu toparlayıcı sütyeni sürekli taksak göğüslerde bir etki yaratıyor mu ona göre her gün takarım
TombulHatun cananlcm ben kendimi bildim bileli toparlayıcı takarım çok büyük gögüslerim kalıcı bir etki yaratmaz taktığınız zaman ki görüntü güzelleşir toparlanır sadece
Anonim84 TombulHatun hangi marka kullaniyorsnz ve nerden aldnz görseli var mi acaba bende almayı düşünüyorum ama güvenemiyorum fazla
TombulHatun cananlcm Senelerdir bu markayı kullanıyorm her marka toparlayıcı denedim kom, yeni inci , penti, miorre, ama en güzel toparlayan bu birazcık pahalı şuan indirim de 1700 TL ama kütük gibi de sağlam senelerce birşey olmuyor
basak23 TombulHatun ya bende suwen kullanıyorum aynı buna benziyor zaten dediğiniz gibi yıllarca da kullanılıyor
cananlcm Anonim84 ben bu postu açmadan önce trendyoldan deneme amaçlı bir tane almak istedim bugün geldi ve baya da memnun kaldım öyle çok para vermeye de gerek yok bende onu anladım sayfanın adı KORSEFABRİKA aslında korse ama tavsiye ederim normalde 90-95 giyiyorum xl tam oldu birde küçük gösteriyor 🥳
TombulHatun Anonim84 malesef pahalı ama benim gögüslerim çok büyük E-F cup ölçüsünü bulamıyorum her yerde
basak23 TombulHatun bende E kap kullanıyorum vardı o yüzden sormak istedim maalesef büyük göğüs sorun ya yaptıracağım emzirmeyi kesip çok üzülüyorum istediğim hiç birşey olmuyor