reziloldukbabaaaa vahsikelebekk ayy bizim öyle fazla değişik yerler olmadı eşimin eski bekar evi ve annemlerin evinde 😂😂
vahsikelebekk reziloldukbabaaaa sayıyorum hazır mısın🤣 araba, gündüz vakti cehennem sıcağında çadır, ıssız orman, deniz, bekar evi, feribot tuvaleti, arkadaşın aile evinin banyosu, hatırlayamadığım da vardır illa ki🤭
vahsikelebekk reziloldukbabaaaa sana daa sana daa bence ilişkinizi renklendirmeye burdan da başlayabilirsin bebişim değişik yerlerde daha da heyecana gelip tavan yapabilir deneyin derim😎
perimasali802_ reziloldukbabaaaa anal merak etim ( yaptik son anda köşeyi donduk shsjsj😂) He bide grup seks isteyen arkadaşlarim vardi onları izlemek isterdim 😂 @successfulwoman başta geliyor
reziloldukbabaaaa perimasali802_ bizde yaptık gibi oldu 1 kere 😂 grup sekste bulunmak istemezdim ama merak ettiğim için izlemek isterdim sanırım😂
perimasali802_ reziloldukbabaaaa ahaha fazla merak iyi değil biliyorsun değilmi en iyisi böyle kalalım 😅
queenmerry reziloldukbabaaaa Ayy bende bi itirafta bulunacağım ama lütfen yargılamayın olurmu 🙈😄 Bi keresinde arkadaşlarla dışarda çok içmiştik kızlarla. Ama öyle böyle değil. Eşlerimizde, benimki işi gereği şehir dışında. Diğerleride yoktu. Neyse o alkolün verdiği etkiden biz kız kıza sevişmiştik deli gibi grup seks gibi bişeydi. Lez değiliz ama bida olsa yaparmısın deseniz evet yine yaparım derim müthiş zevk veriyo çünkü bi kadın diğer kadının nelerden hoşlandığını iyi bilir hele bide ağzını kullanmasını biliyosa 👅😄😄🔥
incinmissindedi reziloldukbabaaaa gece canım çekince, ve eşimde yorgun olunca 2. 3. Saat uykusunu almasını bekliyorum. Sonra birden aşağıdan başlayarak hücum ediyorum adama.
Mavininannesi reziloldukbabaaaa en büyüğü bence bu… orgazm taklidi yapıyorum bazenleri gelemeyecegimi hissedersem😂😂
yesilisevdotunukoru Mavininannesi cevap hakkımı kulandim ama buna da cevap vericem ben her zaman yapıyorum bunu çünkü gerçekten zevk aldığım olmadı yapamiyor adam 😐