doğum yapalı 30 gün oldu normal doğum yaptım iç dış dikişlerim çok hala iyileşmedi rahim kendini ne zaman tam anlamıyla toparlıyor? normal doğum yapan arkadaşlarım bilgi verir misiniz??
Kızlarrrrr aydınlatırmısınız beniiii??
lgrth koku varmıydı sizdede
ervamomss bu varsa enfeksiyon vardır bnm normal doğumda rahmim 52. Günde toparladı kendini sezeryan doğum yaptım 1 ayda toparlanmisti yani belli olmuyor
ervamomss 6 hafta da toparlanıyor tâbi bu kişiyede bağlı
Dikişler kendinden düşüyor bölgenin kuru ve temiz kalmasi gerek zaten 40′ inci gününde muaneye gidiyorsunuz
Sağlıkla büyüsün bebişin gözün aydın canım 💕
ervamomss enfeksiyon kapmış olabilirmisin dikişlerin şişmişmi aynadan kendine bak bakalım
ervamomss ilk doğumda 1ay toparlanmıştım ama ikinci doğumda dikişim ve yırtılmam çok fazlaydı 2ayı bulmuştu
bittercikolataa yaa ikinci kolay olur diyorlar hep ikinci niye öyle oldu ikinciyi bekliyorum bende korkuyorum
lgrth canım benim suni sancıyla oldu 2doğumumda, ağrı eşiğim çok çok yüksek olduğu için sancıları hissedemedim anca 9cm açılmadan sonra zar zor hissetmeye başladım birde çocuk kanala ineceğine daha da yukarı çıktı açılmam çok yavaş ilerledi oğlumun kafası da çok büyüktü kiloluydu oyüzden çok zor oldu ikinci doğumum dışardan 10tane dikişim vardı sadece… Korkma canım her doğum bir olmaz inşallah cok kolay geçer seninki
bittercikolataa yaa bende kendi sancımın üstüne suni aldım 24 saat sonunda yorgunluktan ve acı çekmekten ıkınmayı kontrol edemedim bir anda kesip çıkardılar aklıma kazınan tek şey uyuşmadan kesilmekti o yüzden travma oldu umarım ikinci kolay olur 🥲🥲 sizin bebek kaç kg kaç cm baş ile doğdu acaba
lgrth kafası kaç cm di hatırlamıyorum ama 3750gr doğdu, bana da hep kolay olur demişlerdi doktorum bile 2.ve 3.doğumda kesi atmam kestiğim tek hamile sensin demişti gerçekten cok zorlandım geç toparladım ondan büyük konuşmayayım da 3.çocuğu asla düşünmüyorum…. İnşallah kolaylıkla bir avazda doğurursun canım
bittercikolataa amin amin kolay değil candan can çıkıyor 🥲 benim ilki 3500 kg 34 cm baş ile doğmuştu 🥲🥲