kızlar doğum yapalı 4.5 ay oldu doğumdan beri aşırı derecede isteksizlik var toplasak 2 elin parmaklarını geçmemiştir birlikteliğimiz bunlarda da isteksizlik vardı yine ne zaman geçer bu isteksizlik

reziloldukbabaaaa senin yine iyi 4.5 ayda iki el parmak sayısı biz ilk 2 aylıkken yaptık soğudum resmen 1 yaşına kadar bizim 2 elin parmağını geçmemiştir yeni yeni alışmaya başladım önceden şehvet aşk ihtiras alev alevdim😂 geliyo bacımm üzülme ama renklendirmen lazım biraz mumlar kokular çamaşırlar öyle çözüm bulabildim ben

reziloldukbabaaaa var var 😄 yani enerjini yerine getirmek için değişik vs takıl hormanlarini şaşırt biraz fazlada aman gecer de deme kalıcı da olmasın 😂

reziloldukbabaaaa ahaha 😂 yazık kız düşmana günahtır mahrum kalmasın 🤣
        Ev iş çocuk derken isteksizlik te zaten vurdumu hepten gidiyor dikkat yine yanı 😅

reziloldukbabaaaa
          Bende durum tam tersi olmuşdu 😬😃

Ama bir arkadaşım 3 yıl boyunca toğlasan 10 kere yapmadık demişdi. Ben şok 🥲

Şey demişdi bide sanki kızımı aldatıyorum gb geliyo falan demişdi dahada şoklanmışdım. 🤷‍♀️

belmuda Şey demişdi bide sanki kızımı aldatıyorum gb geliyo falan demişdi dahada şoklanmışdım.

yok daha neler 😂😂😂