alinasira perimasali802_ çok tuhaf diğer insanlara karşı çok toleranslı bana gelince mesela ben 2 saatte işim biter desem 3 saatte biterse eve geç gelirsem 1 ay benle konuşmaz çünkü çok sinirlenir en son ki küsme nedeni
perimasali802_ papatyakadinii nasıl zordur şimdi yemek yapmak aslında ne yapacağını düşünmek daha zor 😂
perimasali802_ alinasira kaç yıl evlisiniz acaba hani bu kıskançlık gibi bir huymu Yani geç geldiniz tamm hani kızarsın edersin de bu kadar kus kalınacak bir durum yok inşallah düzelir kendine gelir
alinasira perimasali802_ 5 yıldır evliyim hep küser evliliğimizin başında bile küserdi gani cicim ayı olur ya o zamanlar bile haftalarca bana dokunmazdı
Bubenimoykumm alinasira dışardakilere melek evdekilere şeytan olur. Dışarda herkese iyi evdekine surat asar. Sen bşeyde başarılı ol bunu istemez hiç hoşlanmaz. Bununla ilgili youtube den videolar izle bak sana uyuyyormu
alinasira Bubenimoykumm aslında kısmen uyuyor ama bütün özellikleri mi olması gerekiyor narsist diyebilmek için
Bubenimoykumm alinasira bununla ilgili birsürü birsürü videolar var izleyip teşhisi sen koyarsın az çok . Narsistler tedavi olmayı kabul etmezler. Kendilerinin mükemmel varlıklar olduklarını düşünürler.