Kızlar selam biraz param var 15/17 bin arası belki 18 de olur ailemin destek için bana gönderdiği para,eşim ailemden para almamı kabul etmediği için bende kenara koydum şimdi benim birikim olayım 0 hiç yapamıyorum para varsa direkt yiyorum gereksiz bir şekilde gram altın ya da çeyrek altın yaparsam da yerim gibi😂 Ajda alsam gram çok düşük olur hiç uğraşılmaz zincir alsam taksam diyorum zarar eder miyim zincirden ya da ne yapabilirim lütfen fikir verir misiniz🫠💕
Fikirlerinize ihtiyacım var
Kelebeekk eğer kolunuza takmayacaksanız ajda olabilir çünkü 6 gr filan gelir yaklaşık 18 bine kullanışsız olur kırılabilir, zincir bozdurduğunda zarar eder ben olsam üzerine 2 bin filan koyar tam altın alırdım 20 bin filan sanırım tam altın, ama üzerini tamamlayamam diyorsanız da 3lü çeyrek bileklik yaptırın zincire değil ipe yaptırın günlük de takabilirsiniz hem de bileklik olacağı için tek tek bozup harcama şansınız olmaz
TombulHatun ya takmak da istiyorum işte zincir sordum bugün 7.5 gram 14 ayar 23.500 dedi benim parama da tam denk geliyor oldu sordum sattığında aynı alırım dedi kuyumcum da sizce nasıl
Kelebeekk ben yine de almazdm zincir kuyumcu neden kar etmeden iş yapsın geri bozmayacaksam sırf takmak içinse alırım ama yatırım olarak düşünüyorsam ben zincir almam tam altından bileklik yaparım koluma