Selam kızlar 1 buçuk yasındakı bebegım gece beslenmıyor ne süt ne mama zaten normalde de sütü arada içen mamayı bırakan bı bebek gece uykularımızdada sorun var ama gece çoğu zaman aclıktan uyumuyor belli yanı sureklı bı o tarafa bı o tarafa döner. Akşam mesela en geç 8 buçukta yedı bugün onunla yattı bıda bırsey yedıremedım ne yapabılırım gece nasıl yedırebılırım yemedıgı ıcınde uyuyamıyoruz bı fıkrı olan varmı 🌸

Hıcmı kımsenın dıkkatını cekmediiiii kızlarrrr..

aselinannesi9398 gece beslenmesine ihtiyaç duymuyor olabilir. Başka bir problemi olabilir. Yani bir yaşından sonra gece beslenmesi çok da gerekli değil. O yaşlarda benim kızım da uyumuyordu. Hem de uzun bir süre böyle geçmişti

Cicekliperde doğduğundan berı böyle uyumuyor güzel beslenen bı bebek degıl ondandır dıye düşünüyorum pekı sızınkı neden uyumazdı

aselinannesi9398 benimki de doğduğundan beri beslenmiyor. 😬 ay dur yaram deşiliyor. Canım bilmiyorum: açlıktandır belki. Bazen uykuda vermeye çalışırdım. Öyle kansın alsın diye. Kaç kere mama veriyorsun gece? O uyanmadan vermeye çalışsana. Açlıktan olduğuna eminsen . Ya da arasını aç iyice

Cicekliperde 🤦🏻‍♀️denemedıgım bisey kalmadı uykunun arasında verıyorum bıseylerle karıstırıyorum hıc bı sekılde kabul etmıyor ne zaman sonra düzene gırdı pekı

aselinannesi9398 beslenmesi mi uykusu mu? Uykuya geçişi hala zor. Desteklemem gerekiyor ve uzun sürüyor. Ama gece kesintisiz uyuyoruz artık. 2.5 diyebilirim. Yemek konusu ise maalesef düzelmedi

sedatadik yatarken de bısey yemıyor 7 de 8 de bızımle yedıgıyle yatıyor az yıyor bıde bellı aclıktan uyumuyor gündüzde çok az uyur

aselinannesi9398 benim oğlum da iki saatte bir uyanır illa memelere temas edecekti. Acıktığından mı sanmam. Memelerdrn ayrılamıyordu. Meme sevdası ondaki.

Cicekliperde olabılır ama bız doğduğumuz dan berı böyleyiz valla uykuya hasret kaldım hamıle kaldıgım günden berı boyleyız 😂

aselinannesi9398 3 yaştan bildiriyorum. Değişen bir şey yok bizde 😂😂 18. Aydan sonra düzeldi benim kız. Yani düzeldi dediğim gece dört beş kez kalkmaya başladık işte. Daha yeni deliksiz uyuyor

bir ay sonra