Mommy12 sinirlenen ben olmadım. Sinirlendiğimi nasıl düşündün. Bozulduğumu düşünende var. Ortada beni sinirlendirecek bir şey yok bozulacakta bir şey yok. Ben kime yazdıysam onlarda bana yazdı. Yazacaklarda. Alasını yazsınlar yine sinirlenmem yine bozulmam. Ben emojiler arkasına saklanarak yazdıklarımı yumuşatmıyorum diye öyle sanıyorsunuz. Hakaretvari konuşmuyorum. Umursamaz yazıyorum. Önemli bir şey olsaydı umursamadım.
Kısaca anlatın
Mommy12 hayatında yer kaplamayan insanlar için kendini üzme . Bu sosyal medya platformlarını da bence çok ciddiye alma. Herkes anonim sonuçta . :)
Cicekliperde Asla. Saniyelik bir düşünce , sinirlenme veya şaşkınlıktır benimkisi. Birçok yalan döner sosyal medya mecralarında, görüyoruz yaşıyoruz. Unutur giderim. Hayatımda çok daha önemli şeyler var. Teşekkür ederim 🌸
Cicekliperde benim düşüncemin kibar hali. Sen nerde yaşıyorsun. Çiçekliperde çok uzun.
nilsu Ben ilk atandığım yerde evlendim. Aslen buralı değilim . Urfa’da yaşıyorum:) sen nerde yaşıyorsun?
Cicekliperde bende ilk gorevimi Urfada yaptım. Sonra eş durumundan İstanbul’a geldim. Şimdi İstanbul’dayım.
nilsu benim eş durumu da burası
Cicekliperde Urfa güzeldir. Yazı hariç. Öğrencileride keko ama iyidir saygılılar.
nilsu evet evet saygılılar. O yönden iyi. Aman ne bileyim yine de kendi memleketimi istiyorum işte
nilsu baydın!
Cicekliperde bakın siz zarif diye bahsediyorsunuz o dalga geçercesine zarife diyor. Kızdığım bu üslup noksanlığı.
Bubenimoykumm yok ben de gördüm öyle dediğini. Katılmadığımı da belirttim. Ama tartısmada taraf olunca ortalık alevleniyor. Zarif de kendini net bir şekilde ifade ediyor zaten. Ve dışarıdan bir grup baskın gelmeye çalışıyor gibi görünüyor. Nilsu’ya zarif konusunda katılmadığımı zaten belirttim. Ama en başta düşüncesini söyledi. Zarif de söyledi zaten.
perimasali802_ teşekkür ederim cnm benide hatirladigin için ve ekran üzerinden beni bu kadar iyi tanınan sakamidur 😍 senin için soylicegim tek şey gerçekten iyi kaplı iyi niyetli ve çok güçlü bı kadinsin. Uzun zamandır uygulamalara girmiyorum ama sen aklıma geliyosun arada acaba napiyo diye merak ettiğim kisilerdensin💜💜
Bubenimoykumm kızdığın bu üslupsa bunu yaz. Kahramanlığa soyunup sıkıcının üzerinden rol çalma.
nilsu canım yazdım ya sen anlamıyor musun?
nilsu
Bi de ne kadar uzatıyorsun bi sal artık .git işe de yat .yeter daa..!
Bubenimoykumm şimdi yazdın. O gün bunu yazmadın.