Kızlar vücudumun çeşitli yerlerinde böyle kırmızı noktalar çıkıyor uzun zamandır varlar ve git gide çoğaldıklarını fark ediyorum , Tam kan sayımlarıma bakıldı değerlerimin güzel bir sorun olmadığını söyledi doktor salı günü de cildiyeye gideceğim tekrar bunun için bi size de sorayım dedim sizce nedir bunlar ya? Sanki böyle kırmızı ben gibiler deri altı kanama gibi değil de ben gibi minik minik deri üstünde gibiler( sırtımda ve göğüsümün kenarında daha belirgin kırmızı kiraz benim var ailemiz de genetik babannemde anneannem de anneemde babamda hepsinde var teyzelerim de falan da var sırtımdakini ve mememdekini pek önemsemedim genetikdir diye ama minik minik her yerimde çoğaldı hissediyorum) sizler de var mı ? Bi de aşırı cilt kuruluğum var aşırı kaşıntım oluyor acaba ondan da olabilir mi?
KIZLAR BAKINSANA BACILARIM ( RESİMLİ )
sanalkoala evde ki diğer kişilerde de var mı?? İkili olan uyuz gibi geldi bana. Bir de yakın zamanda ateşlendiniz mi
sanalkoala Ben kılcal damar benine benzettim. Benim de yüzük parmağımda var böyle minik kırmızı bir nokta. Yani varlığı beni sağlık veya psikolojik açıdan rahatsız etmiyor. Ama sizin sonradan çoğalmışsa cildiye görünce daha açıklayıcı bilgi verir.
Damar benleri canim korkmana gerek yok
PiTi yakın zaman da öyle yüksek ateşim olmadı ama eşim vücudumun sıcak olduğunu söylüyor son zamanlarda ama öyle başımda falan ateşim yok yani, ama çok kaşıntım var pul pul dökülüyor cildim ben cilt kuruluğundan kaşıntım olduğunu düşünüyorum ama bilemiyorum
zarifhanim inan beni de rahatsız etmiyordu ama boynumda çıkmaya başladı 1-2 tane yüzüme doğru ilerliyor sanırım o yüzden endişelendim biraz yoksa vücudumdakiler hiç sorun değil benim için görüntü açısından
cano42 ya inşallah canım bakalım
sanalkoala bazen yüksek ateş sonucu vücut böyle kanamalar yapabiliyor ondan sordum kaşıntı da yapıyor
Uyuza benziyo bizede bulasmisti ordan biliyorum malesef gecmis olsun
Ben gibi duruyor
Bivarmisbiyokmus yaa teşekkür ederim canım bakalım dalı günü gösterecem doktora
ladyax ya aslında bana da öyle gibi geldi bi de ailemiz de hatta 7 ceddimiz de genetik bu kırmızı benler acaba mı dedim ama bilemedim kaşıntı da olunca
PiTi kaşıntıyı cilt kuruluğuna bağlıyorum ama bilemiyorum ya
sanalkoala benler ilk çıkarken kaşınabilir