ayazz yemin ederim aynısını yaşadım 😂 tek farkı ben nişanlıyken şans eseri öğrendim bir gün eşimle görümcem tartışıyordu telefonda o sırada eşime bak diğerinde hiç sesimi çıkarmadım bu sefer de çıkarmam kendi başınıza yaparsınız herşeyi diye bi cümle kurdu bi önceki ne dedim amaan ona bakma sen dedi öyle kaldı aradan birkaç gün geçti aklımı kurcaladı eşime sordum en son böyle böyle dedi anlattı işin aslı severek nişanlanmamış askerlik zamanında biriyle konuşuyormuş o kişi eşim askere gidince onu bırakmış başkasıyla nişanlanmış o da o sinirle 3 hafta sevgili olup nişanlanmış başkasıyla 1 ay sonra da nişan atmışlar (üzerinden 8 yıl geçmişti öğrendiğimde) ben hatırlamıyordum bile kendimi nişanlı olarak görmedim bile aileler nişanda oturdu birdaha bir araya gelmedi bile farklı şehirlerdeydik zaten kimse kimseyi tanımıyordu nişanlandığımı bile kimse bilmiyordu isteme oldu yüzük takıldı öyle kaldı sonra ayrıldık dedi. Bende ilk başta çok sorun ettim bunu nişanlanmasını değil söylememesini sonra ikna oldum bunu öğrendikten 1 ay sonra da kaçtım evlendim 😂😂