Size gece yaşadığım şeyle ilgili soru sormaya geldim bacikolarr . Benim adetim dün akşam bitti duşa girdim neyse tabi gece olanlar oldu 🤣 o anın şehvetiyle fark etmedik sonra iş bitti eşim dedi ki kondom nerde dedim şaka yapıyosun neyse ki içimde kalmış hemen çıkardım ama bişey olmaz dimi daha bebem 11 aylık bi tane daha kaldıramam 🤣 kızıma da hemen adet sonrası hamile kalmıştım çünkü ufak bi korkmadım değil. Birde gevşeyince mi oldu artık bilmiyorum ilk defa başıma geldi normalde adetim bitmişti ilişki esnasında biraz tekrar olmuş koltuk falan biraz batmış hatta günah olmamıştır inşallah

sadeturkahvesi neyseki derken😂😂😂 spermlerin alıp götürmediğinemi şükrettin😂
    Bu arada ihtimal var başla miller patlk prez korkuyor sen içine kaçmış gülüyorsun kız git bi ertesi gün hapı al

sadeturkahvesi kız hap al vala. Benimde başıma geldi de Allah’tan olmamıştı. Somradan korunmayı bırakınca kızıma hamile kalmıştım

ghjjkkhghh

perimasali802_

Eskobar

vahsikelebekk

incinmissindedi hap aldım riske atmamak için. Ben içimden çıkardığımda afedersiniz kondomun içi doluydu o yüzden biraz rahatlamıştım aklıma en kötüsü gelmişti o anın heyecanıyla kondom önceden çıktı sandım direkt içime boşaldı heralde dedim yani ama şansa bırakmamak lazım tabi herkese toplu cevap olsun 🤣🤣