sadeturkahvesi ghjjkkhghh perimasali802_ Eskobar vahsikelebekk incinmissindedi hap aldım riske atmamak için. Ben içimden çıkardığımda afedersiniz kondomun içi doluydu o yüzden biraz rahatlamıştım aklıma en kötüsü gelmişti o anın heyecanıyla kondom önceden çıktı sandım direkt içime boşaldı heralde dedim yani ama şansa bırakmamak lazım tabi herkese toplu cevap olsun 🤣🤣
perimasali802_ sadeturkahvesi ragl iken beyaz akıntı gorduysen regl bitmiş oluyor ama prez için bunu diyemem keşke hap alsaydiniz
Eskobar sadeturkahvesi neyseki derken😂😂😂 spermlerin alıp götürmediğinemi şükrettin😂 Bu arada ihtimal var başla miller patlk prez korkuyor sen içine kaçmış gülüyorsun kız git bi ertesi gün hapı al
vahsikelebekk sadeturkahvesi hap almak lazım şansa bırakmamalı çünkü o ara kaçıp gitmiş olabilir bazı ufaklıklar
incinmissindedi sadeturkahvesi kız hap al vala. Benimde başıma geldi de Allah’tan olmamıştı. Somradan korunmayı bırakınca kızıma hamile kalmıştım
sadeturkahvesi perimasali802_ işin garibi biten adetim ilişkiden sonra tekrar gelmeye başladı daha önce hiç yaşamamıştım böyle bişey
perimasali802_ sadeturkahvesi bir gün arayla girdiniz değilmi Ya zorlandiniz çok yada biriken kanamadir Spiral yok degilmi Endişe etme 🌸