Kızlar birşey danışmak istiyorum ben hamile kalınca doktor ilişki yasakladı daha sonra 9 ay doğuma kadar asla yapmadık dogumdada dikişin 20 adet olunca asla yapmadık 14 aydır hiç yapmadık şimdi sağlıgima kavuştum ama adam soğudu galiba hiç yaklaşmiyor daha 2 senelik evliyiz uzun ilişki yapmadık diye böyle soğuma olurmu ben bir kez yaklaştım oylelikle yaptık ama o asla yaklaşmiyor ev arkadaşı gibi takılıyor ne yapim ne önerirsiniz
Bir sorum olacakti
kelebek01 anlattığın gibi bir durum ise belki adam kıyamıyordur hani dikiştir doğum dur falan olabilir mi acaba
kelebek01 çok uzun bir süre eşin ne diyor bu duruma
kelebek01 çok uzun olmuş canım sebebini açıkça konuştunuz mu
Peki bu süreç boyunca vajinal ilişki haricinde hiç bişey yaşamadınız mı yani keşke bir şekilde tatmin etseydiniz
Videoya alışmıştır yukarıda da demişler zaten de bence açıkça konulun artık bir tehlike olmadığını sizin de istediğiniz bilsin
Ya söyledim artık duzeldim vs vs bebek bahnesi yorgunluk bahanesi vs vs anlamadım hep ben mi adım atmaliyim bilemedim durum düzeltmek için konuştum da da çocuktan vs vakit yok dio vs anlamadım konuştum da yok sen çocuk bakion yoruluon çekiniyorum dio nasıl iş cikamadim
kelebek01 ilişki yaşamadığını, dönemde tensel temasınız hiç yok muydu sarılmak koklamak vs ilişki olmasa bile mecburiyetten ten temasını kesmezseniz bişey olmaz diye düşünüyorum eğer ten temasınız da bu sürede azaldıysa sık sık sarılın öpün öptürün hep yatakta hep ayaklarına ayaklarınız değsin eliniz eline değsin yani arada ki bağı bu şekilde taze tutabilirsiniz iki doğum yaptım 2 yaş ve 6 aylik öyle uzun süre ilişki yaşamama durumumuz olmadi ama yasak olduğu vakitler veya doğumdan sonra ara verdiğimiz sırada hep temas halindeydik bence manevi doyuma ulaştırıyor bence siz de deneyin eğer uzak kaldıysaniz
kelebek01 bu aşamada dogum zamanları doğumdan sonra eşinle konuşman çok önemli tabi eşinin de anlayışlı olması sanki isteyerek yapmamazlik yapmadın ya zorunda kaldığın için evladınız için biraz anlayışlı olması lazım illa da yapmıyorsa yapmasın bakalım ne kadar dayancak ama yine de karşına al konuş konuş böyle böyle diye
Buraya yazmaktansa eşinle konuşsana canım daha sağlıklı değil mi öylesi