Merhaba kızlar ben 1 buçuk yıllık evliyim eşimle görücü usulü evlendik ama sevdik birbirimizi evlendik evleneneli sözüm geçmiyor bir türlü kendimi onun eşi gibi göremiyorum bir konu hakkında bende arkadaşı da aynı şeyi söylediğimiz halde benim değil de arkadaşının fikrini daha önemsiyor ve bu beni çok üzüyor kavga ediyoruz beni dinle beni sev diye aram açılıyor böyle de bilmiyorum napicagimi bana akıl verin lütfen daha 21 yaşındayım ve 10 aylık oğlum var evliligim sarsintili sürekli
Eşime sözüm geçmiyor
Henüz evliliğininiz tam rayına oturmamış , çömelmiş ol çatışması yaşıyor olabilirsiniz ve iki tarafında sözünü birbirine geçirmeye çalışması daha çok çatışmaya girmenize neden olur o yüzden bazen biraz çok salmadan kendi haline bırakmak gerek bazı şeyleri,inatlaşmadan sevgiyle yaklaşın💐
Asya4343 canım daha yolun başındasın. Bak kocayla inatlaşmak g.tünle inatlaşmak gibidir. Birbiriniz üzerinde hakimiyet kurmaya çalışmaktan ziyade birbirinizle konuşup anlaşılmayı deneyin. Mesela bir konu da eşin a mı diyor, sen bilirsin hayatım ama benim düşüncem b yönünde, bu daha iyi olur gibime geliyor bizim için de. Sonra bırak kendi istediğini yapacaktır, ama senin dediğinin daha mantıklı olduğunu da anlayacaktır.Sonra zaman içinde bir şey olacağı zaman böyle böyle sen ne diyorsun diye sana sormaya başlayacaktır.
Asya4343 daha yasiniz genc evlilik buyuk sorumluluk. Belliki esinizde sizde evlilige tam adapte olmadiginizdan bu soeun çıkıyor
Ben 25 yasindayim ve 2 yillik evliyim bendede durumlar farkli degil ama ben soyle yapiyorum.ewime kendi fikrimi sanki benim degil de soyle yapsan daha iyi olur ama karar senin diyip aslinda sorumluluk veriyorum ve benim dedigimi dusundukce hakliligi fark edip benim istediğimi yapiyor fark etmeden. Aslinda dolayli yollardan istediğim oluyor ama esim benim lafim geçiyor diye düşünüyor
- Düzenlendi
Asya4343 böyle evlilikler çok zor olur ben çok lider ruhlu bi kadınım asla anlaşamam evlilikte sadece bi tarafın sözü geçtiğinde çevremdede görüdm baştan böyle olanlar böyle devam ediyor kadının dediğini umursamıyor evin reisi benim gibilerinden takılıyolsr biraz baskın olmaya çalış sana tavsiyem baştan ağırlığını koymalısın ama fevri davranarak kavga ederek değil
Haklısınız her yolu denedim ama hiçbir şekilde olmuyor çok gencim evlendim ve çocuk sorumluluğunu aldım aramizda sevgi göremiyorum sürekli ailesini sevmediğimi ve onlardan nefret ettiğimi söylüyor ailesini dinliyor herseyimizi ailesine anlatıyor kavgalarimiz özel anılarımızı bile ailesine çok düşkün
Asya4343 bu yaşta çocuğum var diyenlere cidden üzülüyorum ya 24,25 yaşında yapılmalı en erken. Önce birbirinizi tanısaydınız keşke evliliği bi oturtsaydınız o yaşta bu kadar sorumluluk almak niye ? Neyse olan olmuş sana şu kadarını söyleyeyim erkekler değişmez. Sen değiş umursama ne halin varsa gör şeklinde tavır takın o zaman sinir olacaktır bi zaman sonra da kendisi senin fikrini merak edip sorar bence. Ama ısrarla ben de fikir beyan edicem dersen ters teper seni duymamazlıktan gelmeye devam eder
Delimiyimneyim64 haklısınız 🙄
Asya4343 kimisi öyledir. Ben olsam çıldırırım. İyi sabır valla
Asya4343 yemin ederim kendimi gördüm şu dediğiniz şeylerle aynı benim hayatımı yaşıyorsunuz aynı tipkisi aynı şeyleri bende yaşıyorum ve sürekli kavga oluyordu ama artık akışına bıraktım gerçekten değmiyor sende akışına bırak rahatlicaksin inanki aynı yastayız şuan benim sorumluluğum senden çok 2 buçuk yaşında oğlum 10 aylık kızım var ve 1 buçuk aylık ta hamileyim şuan yaş 21 canım şükür et rabbine el aç eşine Rabbım hidayet nasip etsin insAllah sakinleri değerini kıymetini bilir tez zamanda 💁♀️
Diyalloa sizin de işiniz çok zor bizim her kavgalarimiz eşimin seni bosicam istemiyorum seni demeyle bitiyor ve ben daha çok üzülüyorum keşke evlenmeseydim yada keşke önceden insanlarin karakterlerini gorebilsek nasil bir insanla hayat gecircegimize ona göre karar verirdik Allah yardımcımız olsun çok zor.