Bahtsizbedevi_ banu22 benim 4 çocuğumda kendiliğinden bıraktı 5.cide daha 7 aylık o şuan emiyo daha bunada hiç karışmam kendi nezaman isterse ozaman bırakır o yönden hiç sıkıntı çekmedim çok şükür
hayal65 Bahtsizbedevi_ maşallah kız uzun ömürleri olsun inşallah bakımı nasıl zorluyormu seni ikinciye cesaret edemiyorum
banu22 Bahtsizbedevi_ Rabbim hepsine uzun sağlıklı ömür versin kuzum 🙏🏻🥰bilmiyorum bazen üzerimde baskı hissediyorum geç kalmış gibi emmeyi bıraksın tuvalete geçeyim falan diye bazen çevrem bazen kendim yapıyorum bunu 😕
Bahtsizbedevi_ hayal65 amin inşallah cümlemizin evlatlarına uzun ömürler versin aşkım🙏 olmaz olurmu tabiiki zor ama rabbim ona görede sabrını veriyo işte 🥰
hayal65 Bahtsizbedevi_ amin inşallah canım vallah haklısın allah ona göre sabrını da veriyor kolay gelsin sana 🥰🥰
bittercikolataa papatyakadinii hoşgeldin canım Allah bağışlasın evlatlarını🌸 bende 32yaşındayım 2oğlum var☺️
ikiprensesannes papatyakadinii hoş geldin Allah bağışlasın 🥰 bende 24 yaşındayım iki prenses annesiyim ❤️
papatyakadinii ikiprensesannes Amin canım Allah senin de evlatlarını bağışlasın Sağlıklı ömürlü olsun🦋