Ya kızlar akıntım hiç bitmiyor sizde de böyle mi ya gına geldi artık günlük pet kullanıyordum sürekli dedim ondan heralde bıraktım ama yok yine aynı

Normal mi bu ikinci hamileliğimden beri hep böyle hamile iken gelir ya hep aynı o düzen hiç kesilmiyor

Nerde mu millet ayyy 😂

Neselibiri ergenligimden beri hep var 27byasindayim neredeyse hiç bitmedi kaç kez gittim kadın doğuma bir sorun yok hatta olmadı güzel birşey dediler , yaşamayı öğrendim günlük ped ve külot değişimi dostum oldu

Sinee_ sağlıklı vajinada akıntı olması cok çok normal. Normal olmayan kötü kokulu yoğun akıntıdır

Neselibiri normal bir şey bu kokulu olmadığı taktirde geçen benimde sijn gibi doktor kokusu yoksa sorun yok dedi enfeksiyon olmadığı taktirde

Neselibiri akıntı olması sağlıklı bir şey olmazsa sorun zaten. Menopoza girdiğinizde zamanla azalacak bu sefer de bunu dert edeceksiniz

Sinee_ ay ben de yeniden dönecem galiba günlük pede olmayacak böyle ben de 26 yaşındayım ama hiç bu kadar çok olmamıştı

biraztakilcam benimkinin kokusu da yoğun gibi biraz ama öyle çok kötü bir koku değil

biraztakilcam ya evet biliyorum dönem dönem kokuluda alıyor rengi donukte ama artık yıldm yav vallaha canıma tah dedi 😁😁

Neselibiri valla öyle oldu bitti var ama dogumlardan sonrada değişmedi hataa arttığı anlar oldu , günlük ped sağlıklı mı tartışılır ama en azından kurtarıcı pamuklu olmasına dikkat ediyorum

Neselibiri yumurtlama dönemi diye bişey var o döneme göre bazen koyulaşıyo rengi değişiyo artıyo veya azalıyo bu kadınsal bir şey. Akıntı olmaması kuruluk demek ve cinsel ilişki kuruluk varsa sorun haline gelir. Bence istediğiniz şeye dikkat edin.

Sinee_ benim ikinci doğumdan sonra aşırı arttı. Aynen öyle sen hangi marka kullanıyorsun

buzdankalpler yumurtlama dönemi diye bişey

Emin olun o dönemin ne olduğunu gayet iyi biliyorum iki çocuk annesiyim

buzdankalpler bu kadınsal bir şey.

Gerçekten mi? Bunu da öğrendiğim de iyi oldu teşekkürler

Neselibiri kotex yada sleepy kullanırım bazen takmam çamaşır degisirim ben uzun yıllardır kullandığım için problem olmuyo

Sinee_ anladım canım teşekkür ederim ☺️

Neselibiri madem biliyordunuz neden burada şikayetleniyosunuz sayın 2 çocuk annesi ukala hanım. İnsan gibi size tıbbi açıklama yapan bende suç

buzdankalpler valla ukalalık konusunda kimse sizin elinize su dökemez yazdığınız ilk yorumda aslında size tepki gösterecektim ama dedim belki kötü niyetle yazmamıştır ama gördüm ki siz tam da kendini beğenmişin çok bilmişin birisiniz.
                        Ben burda akıtının neden geldiğini değil neden hiç kesilmediğini merak ettiğim için sordum çünkü eskiden böyle değildi ve herkes de mi böyle diye sordum siz soruyu başak tarafınızdan anladınız üsten üsten konuşmaya başladınız