• Muhabbet
  • En sevdiğiniz yiyecekler ve en sevmediğiniz yiyecekler neler

Bahtsizbedevi_ Ben kelle paça mumbar sakatat tarzı yemekleri sevmem yemem
Geri kalan her şeyi yerim😂😂😂
Tavuğu ve tavukla yapılan her şeyi çok severim
Haa bide lahmacuna ayrı bir parantez açmam lazım onu çok sevmiyorum acaip seviyorum lahmacun ♥️ben 😂

Bahtsizbedevi_ Yemekle aram çok iyidir.Asla ağzıma sürmem dediğim salyongoz yemeği yapıyorlar ve suşi 🤦🏻‍♀️
    İçecek olarak da gazoz.Geri kalan herşeye tamamım 😄

Etipetito az önce bir yorumunda Diyarbakırlı olduğunu okudum.Sakatat sevmemen ilginç 😄

azze Bende şaşırıyorum kendime ama asla yiyemiyorum ben bozulmusum hehralde 😂

Bahtsizbedevi_
        Asla yemem,
        İşkembe
        Kara lahana yemeği (sulu)

Her öğün yerim,
        Çiğköfte
        Hamburger
        Pizza
        Mantı
        Patates
        Lahmacun
        Köfte
        Sucuk
        Kıymalı börek
        Pilav
        Nugget
        Tatlı olan herşey 😁

Şimdilik bunlar aklıma gelmedi 🤣

İçecek,
        Ayran
        Kahve
        Limonata

Bahtsizbedevi_ yemek yemeyi çok severim iskender, ıspanaklı börek gözleme, yaprak sarması, lahmacun, mantı, baklava, çiğ köfte, türk kahvesi, sade maden suyu, tatlılar daha uzar gider. Sevmediklerim maydanoz ve bal nefret ederim

Tavuk döner bayılırım kola.daaaaa tavuğu çok severim lahmacun hamburger hiç yemem dediğim sarımsak li yemeklerin hepsi ve kahve asla içmem

Bahtsizbedevi_ en sevdiğim İskender köfte pide lahmacun sevmediğim balık asla ağzıma sokmam çocukluktan beri asla yemem ama oğlum her hafta ister ona yaparim ağzımı burnumu kapatarak😅

Bahtsizbedevi_
                Bamya asla yemem tadını hiç merak etmiyorum.
                Patlıcan yemekleri eğer kızartılmamışsa yemem.
                Beyran işkembe asla içmem.
                Ama kokoreçin hastasıyım hamileyken aş erdim 😁

Bahtsizbedevi_ Köz ve ızgarada pişen et çeşitleri, köz biber, mantar, patlıcan.
                Deniz levreği,
                Kuşbaşılı pide,
                Roka, semiz otu,yeşillik
                Kelle paça çorbası,
                Siyah ve yeşil zeytin (çekirdek gibi yemeyi çok severim 🤭)

En sevmediğim demeyeyim de yemeye çalışıp yiyemediğim iştahımın götürmediği yiyecekler soğan dolması, lahana sarması, kapuska, avokado, cennet hurması, bal kabağı,lokma ve tulumba tatlısı.
                Asitli içecek hiç sevmem. Çay ve üçü bir arada kahve severim ama bugün sınırlandırma geldi nasıl alışırım bilmem. 🥲