Gzmkk alinasira https://mutluresim.com/images/2025/02/05/1aiEuG.jpg. Sabah ilk idrar ile yaptığım testtt
Bahtsizbedevi_ Gzmkk aşkım hamilesin gözün aydın daha çok yeni olduğu için silik çıkmış rabbim tez vakitte kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲❤️
Eskobar Gzmkk bana yanıltma gibi geldi ama kan ver kesin sonuç geç döllenme değilse testte belli çizgi olurdu Rabbim hakkınızda hayırlısını versin🤲🏻
Gzmkk Bubenimoykumm evet adetime de bir gün var kasıklarım da ağrıyor enteresan bir his of böyle ikilemde kalmak zor
mlisaiscan Dış gebelik de olabilir çünkü çok çok silinik bnmde aynısı olmuşdu umarım öyle değildir.🙏🏻
asel_lina Gzmkk bende yaptım az önce benim ki de böyle ama adete 8 gün var biraz erken yaptım benim ki de böyle silik hatta post açtım kimse bakmadı var gözüküyor hayırlı olsun bana da dua edin 🌸
Gzmkk asel_lina Rabbin sizinde gönlünüze göre versin daha var evet.. gönlünüzce olsun hersey İnşallah
Bahtsizbedevi_ Gzmkk olmaz canım inşallah yenidir diye beta değerine düşük çıkmıştır 2 günde bir kan ver betana baktır yükselme olursa dış değildir 🥹🤲