hzrn1 devlet hastanesi ücretsiz takıyor reglken takıyorlar birde

hzrn1 ücretsiz reglken gitmene de gerek yok gebelik yoksa kendinden eminsen söylüyorsun takılıyor xaten benimki böyleydi

hzrn1 canım devlet hastanesinde bedava takıyorlar ama ben bilmeden eczaneden alıp gitmiştim taktırmaya 200 tlye almıştım eczaneden

hzrn1

kukulii87 sabah gitmen gerekiyo spiral taktırmak istiyorsan beta değerine bakıp öğleden sonra sonuca bakıp gebelik yoksa takıyorlar devlet hastanesinde

kukulii87 ben reglkem gittiğimde gebe değilim demiştim gebeykende regl olan olduğu için yinede betaya bakmam lazım riske atamam demişti Dr bana

hzrn1 valla başka çare yok benım gittiğim devlet öyle taktı utanmana gerek yok onlar neler neler gördüler alısmıslardır artık 1 dakıkalık işlem zaten

cano42_ teşekkürler inşallah hemencik olur biter yoksa kocamla aram bozulacak aylardır erteliyorum

hzrn1 aşkım onun için randevu almana gerek yokki bide sabah gitmen gerek ilk önce kan tahlili istiyo beta değerine bakıp negatif çıkarsa öğleden sonra takarlar sonuca göre

Bahtsizbedevi_ devlet hastanesine kadın doğuma randevu almıştım ancak hastanenin aile hekimi takıyor Muş hemen fiş aldım odasına gittim gider gitmez içeri geç dedi yani benim acı esigim yüksek sanırım canım çok ama çok yandı üç dört saat aşırı ağrım oldu en son dayanamadım ve ağrı kesici içtim öyle geçti şuan bir sorun yok atlattım bunuda şükür

hzrn1 anladım canım geçmiş olsun burda kadın doğum Dr takıyo