Hanımlar devlet hastanesi ne gideceğim nasıl işlem oldu sizmi gidip aldınız ne kadara alindi
Sprial yakın zaman taktiran
hzrn1 ücretsiz reglken gitmene de gerek yok gebelik yoksa kendinden eminsen söylüyorsun takılıyor xaten benimki böyleydi
hzrn1 canım devlet hastanesinde bedava takıyorlar ama ben bilmeden eczaneden alıp gitmiştim taktırmaya 200 tlye almıştım eczaneden
Bahtsizbedevi_ ben gebe değilim dedim taktılar ahaja
kukulii87 ben reglkem gittiğimde gebe değilim demiştim gebeykende regl olan olduğu için yinede betaya bakmam lazım riske atamam demişti Dr bana
Bahtsizbedevi_ ahahahaha o da iyi
Bahtsizbedevi_ yarın gidecwgim bende randevum 3 te hemen takarlarmi acaba
hzrn1 aşkım onun için randevu almana gerek yokki bide sabah gitmen gerek ilk önce kan tahlili istiyo beta değerine bakıp negatif çıkarsa öğleden sonra takarlar sonuca göre
kukulii87 aynen
hzrn1 regln 2.ci veya 3.cü günü gidiliyo
Bahtsizbedevi_ randevum birazdan istermi ya test tüh dünden aldım randevuyu zorla alınıyor devlet hastanesinden zaten inşallah takar
hzrn1 inşallah aşkım naptın taktırabildinmi
Bahtsizbedevi_ devlet hastanesine kadın doğuma randevu almıştım ancak hastanenin aile hekimi takıyor Muş hemen fiş aldım odasına gittim gider gitmez içeri geç dedi yani benim acı esigim yüksek sanırım canım çok ama çok yandı üç dört saat aşırı ağrım oldu en son dayanamadım ve ağrı kesici içtim öyle geçti şuan bir sorun yok atlattım bunuda şükür
hzrn1 anladım canım geçmiş olsun burda kadın doğum Dr takıyo
Bahtsizbedevi_ teşekkürler 🌼 canim