Bahtsizbedevi_ Biyiklim hahaha bende 0 yıllık evliyim ilk defa burda duyuyorum bilmediğim ne çok varmış diyorum bazen ağzı açık okuyorum 🤣🤣
Biyiklim Bahtsizbedevi_ ben ağzı açık ilk buraya giriş yaparken okuyordum şimdi ağzım kapalı alıştım artık herhalde 🤣🤣
Bahtsizbedevi_ Biyiklim hahah ben daha duymadığım farklı şeyler gördüğüm için hala bazen ağzı açık okuduğum günler oluyo bide sen bende daha eski olduğun için oyüzden alışmışsın ben daha yeni sayılırım 🤣🤣
Anonim84 aredhel bunu bende almak istiyorum ama acaba eşim kızar mi yada gizli mi kullanmak gerek bilmiyorum
aredhel Anonim84 ben buna bir erkeğin kızacağını sanmıyorum. Ancak kendine güvenmeyen bir erkek vibratöre izin vermez. Bence eşinize hem samimi hem ateşli şekilde çok istediğinizi belirtebilirsiniz 🌸
papatyakadinii lolopoo kapıya aşılıyor seks salıncağı diye geçiyor bayan asılı şekilde orda güzel bir şey
Anonim84 aredhel görseli var mi sizde acaba atabilir misnz bende almak istiyorum ama yorumlarda şarj çok çabuk bitiyor yazıyordu
Usnac95 aredhel İlişki esnasında klitoris uyarmak için mi kullanıyorsunuz. Öyleyse ben anında boşalırım klitoral olarak 😂 Erkeksiz de kullanılıypr mu vajinaya sokaraktan 🙈
aredhel Anonim84 bana eşim aldı o yüzden bilmiyorum tam olarak nereden ama normal titreşimli vibratör yazın çıkar