uzmanprf 2minnosannesi ağrılı komşum iki haftada bir yapar ve ufak bir tencere mutlaka yollar babam Diyarbakırlı Annem İzmirli ve Girit yani iki çok farklı bölgenin de tüm yemeklerini oylarını etlerini çok iyi biliyorum 🤗
belmuda zarifhanim 2 sinide tatmış biri olarak. Çok güzel deniz börülcesi sarımsak ekşili çok severim.
TombulHatun belmuda farklı olarak bildiğim tek ot melevcen, diken ucu da derler karadeniz orduya özgü bir ot diye biliyorum, çok severim buluraam buzluğa stok yaparm bol soğanla kavrularak tüketiriz
Bubenimoykumm TombulHatun ayy benim eşim in tarafı bunu çok yapar. Tadına hiç bakmadım. Bayılarak yiyorlar. Köye gidince topluuolar. Turşusunu bile yapıyolar.
bittercikolataa belmuda bayılırım ota yeşilliğe 💚çocuklarıma da sık sık ot kavurması yapıyorum, annem çok çeşit yapar hele ısırganın böreğini gözlemesini yapıyor harika oluyor😌
TombulHatun Bubenimoykumm ben yufka filan aramam bol soğanla kavurur onu boş boş çayla yerim dene seversin bence
Bubenimoykumm TombulHatun benim midem rahatsız o sebeple yiyemiyorum soğanlı şeyler dokunuyor. Ama kayınvalidem görümcem bayılırlar sevenlere afiyet olsun 🤩