Kızlar eşimle benim ikinci evliligimiz 6 yil oldu ve bir ortak oğlumuz var 4,5 yaşında geçenlerde biraz tartıştık eşimle kayinvalideme anlatmıştım oda abartı bir şekilde eşimin sülalesine anlatmış gelin evj terk etti boşanıyor diye eşimin eski eşi dahil herkes aradı ne o yapamadın mi evliliği yürütemedin mi diye
Kaynanam eşimin eski eşi ile hala görüşür ve evimde olan biten herseyi anlatır örnek bir perde bile alsam rengine kadar söyler sizce ne yapmalıyım eşim annem ile bir daha görüşmüyoruz bu sana yapılan büyük saygısızlık diyor ama sinirimden de duramıyorum siz olsanız naparsiniz

azze tartışma esnasında aramıştım malesef boş bulunup anlatmış oldum

• azze bunu yanıtladı.
    • azze bunu beğendi.

papatyakadinii eşim annem ile bir daha görüşmüyoruz bu sana yapılan büyük saygısızlık diyor

Fazlasına gerek yok, bu yeterli zaten.
      Bide eski eş arayıp nasıl bunu nasıl söyleyebilir sana ? Yürütemedin mi evliliği hayırdır falan diye, terbiyesiz, kendi yürütebilmiş mi o da boşanmış. Ayrıca yürütmek zorunda mısın ? Olabilir sonuçta ayrılıkta evlilik kadar normal bişey.

Coolness Ben o kısmı kaçırmışım eski eşin araması mı?Ne münasebet

papatyakadinii bundan sonra marketten bir bardak mı aldın hangi marketten aldığını bile söyleme. Aile içinde olanı gereksiz kişilere niye anlatır LA havlee

Coolness bende anlamadım birde numaramı nereden bulduğuna dair hiç bir fikrim yok sen bana telefon edip bu şekilde konuşacak kişi değilsin benim muhatabım değilsin dedim eşimde ne hakla eşimi ararsın nası bir karakterdir bu ne oluyorsa ailemin içinde oluyor seni alakadar eden bir durum yok diyip engelledi ama kaynanam verdi numaramı kesin başka nereden bulacak

azze evet numaram dahil yokken nereden buldu sırf huzurum kaçsın diye kayinvalide olacak kadın verdi yoksa nereden bulacak baska

Bubenimoykumm bundan sonra asla görüşmeyi bile düşünmüyorum şükür ki esim her defasında konuşmamakta haklısın yapılan büyük saygısızlık diyor kendisi de gereksiz olunca gereksiz kişilere anlatmayı çok seviyor

papatyakadinii Bundan sonra dikkat edeceğiniz ilk şey kayınvalidenize sorunlarınızı anlatmamak olmalı. İlla boşanmanızı ister gibi yayın etmek ne demek. Boşansa sanki o yaydığı akrabalar sadece sizin hakkınızda mı kötü konuşacak, milletin ne dediğini o kadar önemsiyorsa ilk diyecekleri oğulları hakkında olacak. Adamda sorun var, iki evliliği de yürütemedi denilir. Yani lafı sözü çok düşünen biri olduğu için söylüyorum, oğluna laf getirmek istiyorsa buyursun yaysın.
              Siz de başkalarının dediğini çok takmayın. Kayınvalide istediği kadar tek taraflı yaysın. Sorunun sizde olduğunu sanmaz kimse.
              Eski eşin hasetliği ise çok başka boyut. Velev ki yürütememiş olun, egosu mu tatmin olacak. Engellemişsiniz bir daha aramaz ama onlara inat mutluluğunuzu çoğaltmalısınız.
              Eşiniz hem ailesine hem çevreye karşı sizin arkanızda duruyormuş. Önemli olan bu. Sorunlarınızı aşarsınız bir şekilde. Ötesine gerek dahi yok.

zarifhanim evet çok şükür esim arkamda kayinvalide ise hala eski gelişini oğluna yamamayi düşünüyor ne yapsam da bozulsa diye bakıyor

zarifhanim esim çok söyledi hjc bir şekilde görüşmeyelim sinir koyalım diye annesi diye uzk kalmasını istemedim ama baktım ki işleri çığırından çıkarıyor artık bende görüşmek istemiyorum hiç bir şekilde