SuVeAtes haya Valla uç kısmı daha hassas onun disinda ki yerler olabilir ama işte erken boşalma varsa bu da çözüm olmaz ona
Bahtsizbedevi_ SuVeAtes hahaha senin bu kudurukluğun başına iş açacak bi gün hamileyim diye post açarsın yakında bu kuduruklukta🤣🤣
SuVeAtes Bahtsizbedevi_ Ağzını hayra aç gı aman kudurmaya da gelmiyor haaaa iki fikfik yapalım diyoruz şunun korkusu sarıyor insanı
SuVeAtes lgrth Bahtsizbedevi_ No no Noooooo Rabbim isteyene versin beni biraz es geçsin en azından 1-2 yil daha
Bahtsizbedevi_ SuVeAtes hahahah valla sana diyorum gülüyorumda bende aynı durumdayım fikfiki yapsan bi dert yapmasan bi dert
Bahtsizbedevi_ SuVeAtes beni tamamen eş geçsin mümkünse şaka bi yana rabbim isteyene gerçekten hakedene versin bana benimkiler yeter hamdolsun kızda var oğlanda var rabbim onlara can sağlığı versin
SuVeAtes Bahtsizbedevi_ Bahtsizbedevi_ lgrth Aminnn valla hem maddi hem manevi bakabileceğimi bilsem hemen ama 2. Olursa şuanda ilkiyle bölüşecek. O yüzden şimdilerde bölmedenilk önce 1. Numaraya yetmek önceliğim o yüzden diyorum hep bile isteye asla şuanda yapmam. Biz yine moral bozmayalım bir tane daha olur diye dikkat edelim de fikfike devam 😁😁 onsuz olmuyor.
lgrth SuVeAtes bende öyle diyordum bir kere kaçtı olanlar oldu iyiki olmuş 3 ayım kaldı çabucak geçti 🤣ama valla çocuk cesaret işi hür irademe kalsa bende kolay kolay istemezdim 😂
SuVeAtes lgrth lgrth ama valla çocuk cesaret işi hür irademe kalsa bende İşte önceden bende aman olursa olsun kafasındaydım ne olacağını bilmiyordum. Şimdi ne olacağını biliyorum ondan kaçınıyorum 2. Bebeden 🤣🤣 sağlıkla gelsin minnak
lgrth SuVeAtes aynen öyle zaten büyüyüp daha da yordukça insanın cesareti dağa da kaçıyor 😂 amin şimdi heyecanla bekliyorum 🤗
Ayse2207 SuVeAtes mika delay, diye bi geciktirici krem var cok iyi.. instada da mika slowana diye aratıp ürünlerini daha kolay bulabilirsiniz ☺️