Arkadaşlar Almanyada yaşıyorum bende tehdit msjları küfürler var kaç aydan beri saklıyorum en ufak hata yapsınlar polise vericem bende karşılık verdim ama onlar önce başladı diyeceğim şu ne zaman versem polislere ceza verirler mi çünkü çok piskoloji baskısı gördüm Allah bin katını yaşatsın onlara inşallah 🥺
Almanyada yaşayanlar bilgi verebilir mi??
Ruyaa kim tarafından tehtit ediliyorsun ki eğer devam ediyorsa ver illaki cezasız kalmaz
ghjjkkhghh Kocamın ailesi çok pislik bir aile Allah korkusu olmayan ölümü düşünmeyen vicdansızlar
Ben zaten bekliyorum bu sefer bişey yaparlarsa direk polise gidecem
- Düzenlendi
Ruyaa canım başka bişey yapmalarını bekleme direkt elindeki delillerle git polise derim daha neyi bekliyosunki yani illa kötü bişey yaptıktan sonramı gideceksin çok bile beklemişsin kötü bişey yaptıktan canına zarar verdikten sonramı gitmeyi düşünüyosun bu saatten sonra hiç bekleme direkt elindekilerle git şikayette bulun can güvenliğin tehlikede olabilir
Ruyaa üst komşumuz kafayı takmıştı bize şimdi biraz iyi ama yaza başlar yine yemek kokuyor gürültü evinizi havalandırın şampuan kullanın falan demeye başlar pislik illet bişey yukardan balgam falan sallıyo say say bitmez kadın piskopat
Eşime küfretmişti bi kere seni s. Diye
Polis falan çağırdık artık dayanamadık bas bas bağırıyor bu polis işi bikaç kez oldu
Polis geldi dinledi dinledi ve bişey yapamayız kendi evi dedi kendi evi olmasa attırabiliyorduk ama çocuklar korkuyor falan diye ekledik çocuklar çok önemli çünki onlar için bişey yapamayız şimdilik bizi çağırın biz uyarıyı veririz her zaman geliriz dediler ve dava açabileceğimizi söyledi küfrettiği için uğraşmak istemedik
Bizden sonra yukarı çıktılar konuştular ama pisliğe etki etmedi gider gitmez yine bağırmaya başladı gece
Sağlam bişey yapması lazım evine falan giremezler kayın olmaları değiştiriyormu bilmiyorum ama harbede olursa çağır
Da bunlar olmadan taşınsan nasıl olur
Biz artık kavga bile etmiyoruz kavga insanla edilir anlamıyor cinsi belirsiz…
Bahtsizbedevi_ İşte kocam durdur du neymiş insan aileyi şikayet eder mi mahkemelik olur mu falan
Yok bi zarar vermezler anca yazıyorlar klavyede cesurlar o kadar bana yaşattılar ki o kin o yaşadıklarım unutulmuyor Allah bana ömür verirse er yada geç şikayet edicem zatten içimde kalıcak olmadı kocayıda katarım onuda şikayet ederim tüm sülaleden kurtulurum
Ruyaa aile aile olsa şikayet etmem deseydin sende bi aile gelinini tehdit edermi deseydin eşin ne diyo bu konuda arkanda duruyomu ailesine karşı seni savunuyomu
Bahtsizbedevi_ savundu çok geç savundu iyice ağzıma sıçtılar ondan sonra onlardan koptu eşim aramaz onları yüzsüzler onu arar hiç bişey olmamış gibi karın ne yapıyor slm söyle
Ruyaa aynı yüzsüzler benim başımdada var eşin arkandaysa konuşup görüşmeyin sizde tehdit mesajı vs yazarlarsa beni rahatsız etmeyin aramayın eşimide aramayın elimde delil var sizi şikayet edicem deyip sizde onları o şekilde tehdit edin hiçbişey yapamazlar bidaha arayıp yada tehdit mesajları atamazlar