• Düzenlendi

Artımed kaset test e ikinci cizgiyi gördüm 🥺nasıl olabiliri anjnda içtim halbuki ya da ilactsn dılayı idrarda öyle cıkma olasılıgı var mıdır

Tytyt aşkım artımed testinde yanıltma payı çok yüksek bende bi ara gecikme olunca artımed marka test alıp yapmıştım çift çizgi gördüm ama hamile değildim bi kaç gün sonra regl olmuştu çünkü

Tytyt anladım canım bi kaç gün sonra başka marka erken gebelik testiyle tekrarla belki yoktur 🥹

Tytyt inşallah test bozuktur yoktur aşkım ama yanıltma payı çok yüksek artımed marka testlerde

Tytyt gecikme olmadığı için çıkmayabilir canım bence adetin gecikirse gidip kan tahlili verirsin adetinin gecikmesini bekle derim yinede sen bilirsin

Bahtsizbedevi_ kan verdim kuzum akşam üstü cıkacak ama duramıyorum ki yaşayan bilir🥺belkş kese varsa ki inşallah gebe degilimdir pçordan belli olur umuduyla gidicem

Tytyt kan verdiysen varsa çıkar kanda canım istemiyorsan inşallah yoktur hakkında hayırlısı olsun kuzum inan seni en iyi ben anlarım 🥹

Bahtsizbedevi_ cpk sağol cevap verdiğin için Rabbime büyük konuşmak onun günaha da girmwk istemiyorum inanki ama bakacak maddi manevi gücümüz yok

Tytyt rica ederim kuzum bende aynı şekildeyim ve benim 5 tan var yani kızımda var oğlumda var bende büyük konuşmak istemiyorum rabbimin gücüne gitmesin ama bende kendi kendime diyorum allahım bidaha nasip etme diye rabbim onlara can sağlığı versin

Tytyt ağlayıp kendini yıpratma kuzum belki yoktur stres yaparsan ayetinde gecikmeler olabilir stresten etkilenebiliyo hormonlar