Bubenimoykumm ben mayayı fazla koyuyorum demekki onu anladım şuan 🙈
Yoğurt meselesi
lanjalee Eşim biraz takık yoğurt illa ev yapımı olacak faydası yok markettekilerim falan filan oohoi destan anlatır 😁 en iyisi yapıyorum işte ama olan ortada diyorum beceri bukadar ne yapayım
CoffeeLover bir yemek kaşığı fazla gelir ekşi olur derdi anneannem rahmetli
Neselibiri alışkanlık yapa yapa diyeceğimde senelerdir deniyorum o cıvıklık aynı işte kaşıga alırken bile yogurtmu ayranmı belli degil
Bubenimoykumm yok kız tatlı ekşi derdinde değilim aksine ekşi yapmaya çalışıyorum çocuk bile ekşi yoğurt seviyor ama ekşiye gelene kadar önce yogurt halini becersem😁😁😁 rezillik valla bide eşim özellikle süt almak için yolunu uzatıp gidip yerinden özel alıyo getiriyo marifetli karısıda ertesi gün yoğurt diye ayran önune koyuyo 🤣🤣🤣🤣
CoffeeLover benm teyzem tatlı kaşığı bile yeter der 3 kiloya ben ne tatlı kaşığı ne çorba kaşığı koyuyorum göz kararı güzel de oluyor az mayayla dene bir dahaki sefere inşallah olur
CoffeeLover sıcaklık ayarını gözden geçir canım serçe parmak testi yap bide fırındq dene bakalım
CoffeeLover hadi ya o kadar mı cıvık oluyor ilginç gerçekten. Sütlerde değişiklik yaptın mı mesela ben genelde şu tarihi uzun olan sütlerden alıyorum ondan normal oluyor ama pahalı sütlerden aldığım zaman daha katı oluyor daha yağlı olduğu için
CoffeeLover valla affedersin ama çok takıksa kendi yapsın 😂 yani olmuyorsa zorlamamak lazım , haklı markettekiler konusunda ama ne bileyim ya . Jersey süt ya da manda sütü ile daha iyi tuttuğunu duydum birer kez onları da denerim ben , sana da öyle tavsiyede bulunabilirim 🥰
TombulHatun evdeki bitsin bide dediğin gibi deneyim insallah ondandır ya yoksa çok sacma herseyi yapıp olmaması
Bubenimoykumm fırınıda deneyim artık deneye deneye ogrenmem lazım
CoffeeLover
Bir arkadaşım da izlemediğim video almadığım tarif kalmadı ama olmuyor demişti olmayınca olmuyor sanırım ahaahah
belladonna o arkadaşın ben olabilirim 😜😅
Neselibiri hazır süt değilde eşim iş çıkışlarında köylerde yeni sağılmış taze sütler olur ya onlara gidip alıyor marketlerdeki sütle hiç denemedim
- Düzenlendi
lanjalee geçen çaktırmadan market yogurdu ev yogurdu dedim adam anladı ya 🤣 bunlarda yağ kokusu var yemezler dedi🤣🤣🤣jerseyi bende duydumda onuda deneyim en azından belki yogurda benzer kıvamı🥴
CoffeeLover market yogurdu ev yogurdu dedim adam anladı ya 🤣
Ama o anlaşılır ya hahahh 😂
Jersey bende bi deneyecem bakalım 🙃
belladonna bir ben değilmisim demekki🤣 buraya bile utanarak paylaştım millet ay bi yogurdu bile beceremiyor bunun icin postmu olur diyecek diye🤣🤣
CoffeeLover jerseyi ben denedim çok güzel kaymağı oluyor ama yoğurdunu yiyemedim ben bana çok yağlı geldi sevmedim
lanjalee Deli etti napayim, 🤣 oturuyo masaya kaşik elinde o gurmeler gibi bi havalar yokk buda olmamış 🤣 elini körü dicem sonunda
- Düzenlendi
TombulHatun yağlıysa bizim beyzade yemez 😁 hiç denemedim çok duydumda almak nasip olmamıştı