m123 reziloldukbabaaaa sırtını sıvazlar sarılırdım sessiz suskun bastırılmış kız çocuğuna.. korkma derdim.. babamdan öğretmenimden şiddet görürdüm. Konuyla bağımsız ama annemin bi kerecik benimle oyun oynamasını isterdim hiç hatırlamıyorum yada saçımı okşamasını
yesilisevdotunukoru “Asla aileni dinleme” Hergun kafamı duvara vurmalik ibret oldu bana herkesle iyi gecineyim annem babamı kırmiyim mutlu olsunlar derken hayatımın içine ş**tilar şimdi sıva sıva temizlenmiyor
mrvehl reziloldukbabaaaa okumayı çok severdim çocukken o yüzden okumayı asla bırakma tüm dünyan bundan ibaret olsun ve etrafında kimseye güvenme derdim ilk çalıştığın andan itibaren sadece kendini düşün bu ailen dahi olsa ve hayatına kim yaklaşırsan yaklaştın asla kimseye boyun eğme sadece bol bol dua et ve rabbine sığın sadece ona güven derdim😊
freya reziloldukbabaaaa kendin olmaktan çekinme, kim olduğundan utanma. Sen de çok değerlisin ve kendine kıymet vermelisin derdim.
Cicekliperde Cicekliperde çocukluğum. Büyürken pek çok şey yaşayacaksın. Merak etme hepsinin de üstünden geleceksin. Sen her zaman güçlü olacaksın. Derdim. Açıkçası hiçbir şey için keşke yapmasaydım keşke yaşamasaydım ya da keşke tanımasaydım demiyorum.
elaoyku reziloldukbabaaaa bol bol uyu kücügüm ne bok varda sabahin köründe çizgi film izlemeye kalkiyon zaten ileride mecburiyetten bol bol izleyip acayipte uykusuz kalacaksin derdim 😄 ha birde kimse için kendinden ödün verme asla değmez bu dünyada sadece sen değerlisin bunu asla unutma derdim😏