Kızlar eşim hemsire 9 senelik kadrolu lisans mezunu 2 çocuğumuz var bende çalışmıyorum. Acil bölümünde çalışıyor bi ilçedeyiz. 2 sene önce eşim borsada 1 milyondan fazla kaybetti evimizi falan sattık.. neyse geldi geçti 150 bin falan bi borc kaldı abisine. Bana dedi ki haziranda bitmiş olacak diye öyle hesapladı. Bi daha haziran gelecek o 150 bin borc duruyor 2 sene olacak. Ve hala telefonunda bildirimler görüyorum yapı kredi bankası akıllı borsacım raporu görüntülemek için tıklayın falan diye. Naptin kaç odedin bu ay borc için diyorum bana yükseliyor sen karışma diyor ödüyorum tabi diyor gider çok diyor sen görmüyorsun diyor. Küçük bi ilcede yaşıyoruz kira dogalgaz pazar benzin bile dahil gider 30 yada 32 bin en fazla bizim. Nasıl para artmaz ya Allah aşkına hemsire arkadaşlar minimum kaç alıyorsunuz beni mi gecistiriyor eşim anlamıyorum. Diyorum başka bi borc yaptı heralde 150 bini de ondan ödeyemedi şimdiye kadar… moralim sıfır artık yoruldum. Bir de beni küçümsüyor herkes çift maaş çalışıyormuş öyle geciniyormus bizim ucu ucuna geçinmemiz normalmiş. Bi şükür dersin ya. Para hırsı yüzünden herseyi kaybetti zaten pinti şey