Ya kızlar ben birşeyler yükledim normalin altında koydum ama yine alan yok anam tesettür kıyafeti hepsi ondan mı gitmiyor bunlar fiyatları da çok çok düşük koydum yani satış hızlandırmak için neler yapılabilir ya elimden çıksın artık diyorum taktik istiyorum 😊

Elizabeth gardrops pek tercih edilmiyor dolaba koy daha iyi sadece fazla kesinti oluyor yapacak birsey yok

kukulii87 ay vazgeçtim Allahın cezaları 220 olan ürünümden zaten 170 kalıyor bide ekstra 55 kargo ücreti kesmişler ya şaka gibi bir etek kargosu ne kadar büyük olabilir ki insan hayrına verse üzülmez bari

Bende daha yeni kullanmaya başladım kaç gündür gelen giden yok🥲

Elizabeth bende öyle sandım bir kaç kişi bakmış favorilemis ,acaba alın diye yalvarmak falan mı gerekiyor ya da indirim yapılmasını mi bekliyorlar 😂

Elizabeth bekliceksin öyle hemen olmaz dolap çok kesinti yapıyor ben gardırops kullanıyorum üst üste fazla ürün yükleyince zaten kesfete düşüyorsun ilk başlarda benimkinde kimse görmüyordu şimdi 2 ürün sattım çok kişi favorilerine ekliyo teklif geliyo beklersen olur zamanla 💝

Elizabeth valla dolap acaip kesinti yapıyor gereksiz 250 TL üstü ise kargoyu senden karşılıyor çok saçma elime hiç kalıyor

kizatasozu öyleymiş ya baya favori var sanırım fiyat düşmesi bekleniyor sabırlı olmak gerek 😊