Bir spiral meselesi 😄
cananlcm onu bilmiyorum ben kürtaj oldum o zaman takıldı hiç önden beta falan bakılmadı ama normal zamanda taktıranlar öncesinde sabahtan beta hcg bakılıyor diyor
peynirlimakarnaa anladım teşekkür ederim bugün taktırmak bende çok şükür 🤲😄
cananlcm bakırlı olk aylar kanama yapar ama hormonlu degil en azından sinir yapmaz çoğusu hormonlu spirale fazla dayanamıyo sen bilirsin tabii ki ama bende basta hormonlu cok ustemistim cevrem hep bakırlı tavsiye etti ilk 8 ay cok kanama yaptı adetim 10 gündü nerdeyse ama zamanla normale döndü şuan memnunum
aslnr60 bakırlıyı devlet karşılıyor hormonluyu kendin alıyorsun ama hormonlu kist rahim kalınlaşması yoğun kanama gibi durumlarda da tedavi amaçlı kullanılıyor öyle bir durum olduğunda rapor çıkarıyor doktor ücretsiz alabilirsiniz
- Düzenlendi
lolopoo aylık iğne ve 3 aylık igne var cnm eğer emziriyorsan 3 aylık ama emzirme işlemi yoksa aylık igne vuruluyor ben doğumdan sonra başladım 1 sene 3 aylık kullandım 3 ayda bir vuruluyorsun kilo almıyorsun ilk ay adet düzensizliği yapıyor daha sonra rayına oturuyor aylık iğneden ise adetinin 3. Günü gidiyorsun vuruluyorsun her ay yapiyorsun ilk ay bir kaç gün lekeleme şeklinde adet görüyorsun diğer aya kadar düzeliyor ve kilo almadım hiç 3 hamilelikte sonra kullandım oğlum 5 yaşında onunla korunuyor ekstra bir korunma yöntemi kullanmıyorum çok da memnunum sağlık ocağı zaten sana veriyor igneni hemen vuruyor diyelim ilk aylık iğnede tarihini unuttun 15 gün daha korkuyor seni ekstra olarak 15 gün içinde igneni yaptirman gerek unuttuğu taktirde ama kesin koruma için her ay düzenli bir şekilde aksatmadan yaptırmak gerekiyor
papatyakadinii çook teşekkür ederim 🙏🏼