YaprakYaprakYaprak insallah ALLAH sana Salih bi evlat nasip eder...ALLAH kimsenin kucağını bos koymaz...🙏
Bebeg istiyorum
Bn 3aydır evlıyım esım ve bn cocugumuzun olmasını cok ıstıyoruz bugun normalde adet gunum ınchAllh hayırlısı ıle olmaz
Pelin73 amin canım tüm isteyenlerin koymasın
HlyaAktay hulya ayin kacinda oluyosun 😊😊
Yelizhasdemir 2 günüm kaldı bakalım merakla bekliyorum 😂
Allahim nasip etsin insallah canim . Ne zamandir istiyosunuz bebek
Yelizhasdemir daha yeni normalde calişiyordum artık çıkıyım diyorum 1 bucuk senelik ewliyiz yawas yawaş düşünüyorum bu ay ilk denememiZdi yani ☺️😆😆
HlyaAktay benim bir gün gecıkme var gögüslerimde hassasiywt ve sarımsı beyaz akıntı var belim aşırı agrıyor bırde grıp oldum o gecıkme yaparmı acaba
YaprakYaprakYaprak guruba gelsene canim ordan konusalim
YaprakYaprakYaprak yani ilaç falan aldıysan olabilirde benimde satt 7 gibi az bir lekelenmem oldu kahwe rengi gibi hasta olcm galiba suan hafif agrım war baklm bekliyorum
HlyaAktay gruba nasıl gelcem
YaprakYaprakYaprak en üste linki tıklayarak
Kizlar bnm 3gun gecikti bugun test yaptim test negatif cikti vve halen reglim olmadi
Kızlar hamileyimmm
YaprakYaprakYaprak aaa cok sewindim test mi yaptnz
YaprakYaprakYaprak hayırlı olsun cnm
HlyaAktay evet cnm kan testi yaptırdım 2 gün geçikmiştim
YaprakYaprakYaprak cok sevindim canim hayirli olsun🙏 😘
YaprakYaprakYaprak cok sevindim hayırlı olsun tez zmanda kucagına almayı nasip etsin rabbim darisi bana we tüm isteyenlere 👍
Tesekkür ederim
YaprakYaprakYaprak ne zamandan beri istiyordun
YaprakYaprakYaprak tebrik ederim 😍🎉inshAllah sag salim kucaginiza almayi nasip etsin Allah ❤️
Bende bebek istiyorum bu ay ovülasyon testini deneyeceğim bakalım hayırlısı inşallah hayırlı haberler alırız 🙏🙏
YaprakYaprakYaprak yaa çok sevindim canım benim çok şükür