ozlemguner3466 Kızlar ikinci sezeryanım eylülün 10dogum yaptım az kanamam oldu 3aydır olmuyorum aranızda yasıyan varmı🫣
hayatsevinceguzell ozlemguner3466 emzirenler geç oluyor ben emzirmeyı geçen ay bıraktım ve adet oldum 29 ağustosta sezeryan oldum bi sene bile adet olmayanlar var burda okuyorum benım sezeryandan sonra aşırı gazım var sürekli gegirıyorum alttanda gazım oluo sizdede var mı
vahsikelebekk ozlemguner3466 tam 10. Ayını doldurduğu gün olmuştum ama ilk 40 gün boyunca kanamam olmuştu sonrası hiç yoktu.
ozlemguner3466 kimsinsen bende Eylül yaptım canım karnım agrıyor ama olmuyorum ve sitereste yapıyorum
asyacan ozlemguner3466 Benim ablamda sezeryan oldu ilk adetini oldu sanırım ama ikincisi çok uzun zaman sonra oldu
ozlemguner3466 Kızlar bugün oldum çok şükür Çünkü çok kötü karnım ağrıyordu en azından pisliğimi atayım ve karın ağrısından kurtulayım çok şükür şükürler olsun bugün oldum😅
asyacan ozlemguner3466 Artar daha bugün ilk gün olduğu için az olabilir Genelde regl olurken karın ağrısı yaşarmıydın?
ozlemguner3466 asyacan normalde ben çok yaşayan biri değilim hani üç aydır olmadığım için ağrısı vardır diye düşünüyorum normalde böyle ben adet oluyorum olmuyor mu bellisiz yani Ağrı hiç çekmezdim