İki sezeryan dan sonra söyle okalı bı zayıflama kızlar öneri😂🥰😅
Zayıflama öneri kızlar 🎀
ozlemguner3466 Bende burda durayım bari bugün dünyaları yedim😄
asyacan kız İki kere sezeryan oldu karnım bir kat daha çıktı öyle bir spor bir spor yapıyorum diyet falan yaradı yaradı yaramadı yaramadı😁😂
- Düzenlendi
ozlemguner3466 Ben sezaryen olmadığım halde göbek almış başını gidiyor bence sorun boğazımızla ilgili 😂😂
asyacan ondada var 😂😂😂😂
asyacan kız sana kanım ısındı Instagram varmı takıpleşelim
ozlemguner3466 maalesef kullanmıyorum;)
asyacan saglık olsun canım😘
ozlemguner3466 kendi dikkat ettiğim en önemlisi karbonhidrat ve çikolata vs. Ekmeği çok yemem ama makarna, mantı vs hamur işi şeyleri çok tüketirdim şu sıra dikkat ediyorum kilo vermem gerek biraz, maşallah diyim 4 kilo vermişim 😅 Birde gece yemeği çok etkiliyor bi ara sürekli gece yemek yiyodum çok kilo almıştım moralim bozuluyodu, ona da çok dikkat etmek gerekiyo haliyle. Şimdi dediğim gibi çikolatayı azalttım, hamur işi çok az tüketmeye çalışıyorum genelde ekmek yemiyorum yemeklerde. Mesela acıktığımda ev yapımı yoğurt alıyorum bi kase, sade sade onu yiyorum şeker de etkiliyo diye. Yemeği seven biri olarak zor ama porsiyonları ve öğünü azaltarak 4 kiloya yakın vermeyi başardım, az daha vereceğim inşallah 😅 Başarılar hepimize 🌸
goktugpasam biraz destan yazmışım ama bi süredir giremiyorum uygulamaya bugün önceki günlerin acısı çıktı sanırım biraz 😂
ozlemguner3466 aralıklı oruç tavsiye ederim istediğin seyden ye ama az ye fazla kacamak yapmazsan guzel sonuclar alirsin en kolayi da aralıklı oruc zaten
Merhaba bende normal doğum yaptım ve göbeğim aldı başını gitti. Unlu mamuller ve abur cubur çok yerdim aşırı tatlı düşkünüydüm ta ki 1 ay öncesine kadar. 1 ay önce karar verdim kilo vermek için ve diyete girdim. Kendimi önce motive ettim kilo verecem diye karar aldım ve diyete başladım bir anda ekmeği, pirinci, makarnayı vb. Kilo yapan her şeyi kestim ağzıma şeker sürmedim 20 gün içinde 5 kilo verdim ve tabiki YouTube dan evde spor videoları açıp evin içinde yerinde adım atarak, hareketler yaparak 78 kilodan 73 kiloya düştüm sadece 20 gün içinde. Kendinize inanın ve yapın bol yeşillik tüketin sabahları haşlanmış yumurta bol yeşillik tüketin gün içinde en az 2.5 l Su için ve bol salata tüketin. İnşallah sonuç alırsınız şimdiden hepinize kolay gelsin😊
efose teşekkürler ederim canım🥰
ozlemguner3466 rica ederim 😊inşallah sonuç alırsınız
ozlemguner3466 kalori açığı oluşturmak.. yani giren enerji kaynağı besinlerden daha çok enerji tüketmesi lazım bedeninin. Nasıl istersen yap bunu djdndnd az ye ya da çok kardiyo yap ya da ikisini dengele
ozlemguner3466 sıkı bir diyet ve spor ancak gider