minikooo Kızlar böyle bir sorun yaşayanınız varmı ilişki esnasında fazla ıslanıyorum buda ses çıkmasına filan sebep oluyor silmek zorunda kalıyoruz hiç hoşlanmıyorum 😢 bi çözümü varmıdır acababa
kukulii87 minikooo ilk dakikalarda öyle olmaz çok fazla gir çık oluyorsa e haliyle zevkleniyorsan olabilir
alinasira minikooo Körün istediği bir göz Allah verdiği iki göz misali sende Bir çok erkeğin istediği şey
yzc42 minikooo benimkide öyle oluyo baya ıslanıyor ama normal bişey daha zevk verici erkek için niye siliyosun hem kuru olsa dahamı iyi acır zevkte vermez
Sutlucikolati minikooo kuru olunca canın acır bişey anlamazsın ıslak olduğunda daha iyi ilişkinin ortasında bazen kuruluk oluyor bende hicbir sey anlamıyorum gecen gun canım acıdı sirf bu yuzden yarıda bıraktık 😅
burjuva Ne güzel işte çok zevk alıyorsun demek ki bende evliliğimin ilk zamanları öyleydim şimdi kupkuru
hh56 minikooo daha güzel olması lazım bence yani bende aynıyım ve hiç bı zaman da ne ben ne eşim rahatsız olmadı aksine eşim daha çok mutlu oluyor 😂
Bahtsizbedevi_ minikooo daha güzel ıslanması benimde öyle oluyo eşimde bende daha çok zevk alıyoruz dert etmene gerek yok canım
bittercikolataa minikooo kuruluk daha zor canın yanar, ıslaklık çok iyi oluyor daha da zevk alıyorsun🤌🏻 bende öyleyim
minikooo bittercikolataa haklısınız hiç kuruluk yaşamadım evlendiğümden beri ondan belkide bunu problem olarak gördüm
Deli-hatun minikooo her zaman değil ama arada bazen benimde oluyo hatta en son olduğunda 4 defa silmek zorunda kalmıştım. Çok islanma olduğu zaman zevkte alamıyor insan
minikooo Deli-hatun ewet ya benim dikkatm dağılıyo resmen silmeden yapamıyoruz hissetmiyorz çünkü çok ıslak olunca gireni çıkanı 😅 fazlasıda azıda zarar 😅
Deli-hatun minikooo aynen öyle altıma kaçırdım sanıyorum halbuki baslamadan önce mutlaka tuvalete giderim 😅😅😅