Benim mecburi her yere seriyor olmam ve makinayı alsamda koyacak nokta kadar yerimin olmaması 😪😂😂şimdiden güle güle kullan♥

asyacan ahahahhaha sgsgsgsh kız ne alaka.
    Buralarda çok vakit harcıyon demek ordan isim kalmış hafızada 😁😁😁

Bubenimoykumm Vakit harcamak değil aslında ben en son seninle yorumlaştım sanırım o yüzden kaldı aklımda 😁

asyacan dün bir rüya gördüm.
        Bişey unutuyorum onu dönüp alana kadar eşimi kaybediyorum. Koşup dönüyorum ama kayboluyorım derken eşimin yakın arkadaşlarından biriyle rstlaşıyorum. Diyorumki beni götür burdan kayboldum valla götürceksin beni filan. Tamam diyo ama yatıp uyuycaz saçmalıpğa bak aynı yatağa giriyoruz tövbe est. Orda uyanıyorum saçmalık ötesi

PiTi benimki de kuruldu bskalım ilk kez kullanıcam inşallah hata yapmam 🤣

Ben Altus kullanıyorum en uygunu o ama yaşadığım tek problem bazı kıyafetler çekiyor belki de yanlış program kullanıyorum fazla kurutmamak gerekiyor galiba onun dışında hayatımı kurtardı iyi ki almışım faturam en fazla 300 tl fark ediyor ama ben günde üç dört kere kullanıyorum

Bubenimoykumm bende çok rüya görürüm dün gece mesela squip game mi ne varya aynı öyle bir şeyin içindeydim çok korkunçtu

Bubenimoykumm canım Hoover kullanıyorum, uzaktan bağlanıp çalıştırabiliyorum, tek sıkıntı genel makinenin sıkıntısı bence herkes aynı şeyden şikayetçiymiş çünkü su biriken haznesi kapakta bulunuyor ve tam oturmuyor maalesef yerine. Kırıldı bizimkisi bu yüzden düşüp. Arkadaşımın da aynı şekilde olmuş. Yenisini sipariş edeceğiz ama genel olarak çok memnunum. Her çeyiz alışverişine eklenmeli demirbaş olmalı artık🙏🏼

burjuva gündüz yaşanılan saçmalıkların gece rüyaya yansıması 😁