Kötü koku leke vs olan varmı bir hafta oldu normalmi hayata kokulu akıntım olmamıştır ilk kez yaşıyorum

hzrn1 bende taktıralı 1 hafta oldu yaşamıyorum öyle bir şey hangi spirali taktırdın canım acaba enfeksiyon olmuş olabilir mi doktor kontrole çağırdı mı çağırmadıysa mutlaka gidin derim

hzrn1 canım merhaba benimde spiralden dolayı çok kötü kokulu akıntı oluyodu bide adetim uzun sürüyodu 2.5 yıl önce çıkartırdım öyle düzeldi spiralden oluyo şimdi rahatım

Bahtsizbedevi_ bende bir hafta oldu taktirali dün antibiyotik içtim bugün bir sorun yok gibi duruyor inşallah geçicidir

cananlcm devlet hastanesinde taktırdım hormonlu sanırım canım benimde bir hafta oldu

8 gün sonra

peynirlimakarnaa evet canım spirali çıkarttıktan sonra kokulu akıntı diye bişey kalmadı bide regl süresi fazlaydı normalde 5 sürer spiralliyken 8 9 gün sürüyodu benimki bakırdı hormonluyu kullanmadım oyüzden bi bilgim yok ama muhtemelen spiralden oluyodur yanma batma

Bahtsizbedevi_ 6 aydır spiralliyim 2 oldu adet dönemimde yanma oluyor normalde 3 gün bulaşık bulaşık az adet oluyorum bitiyor ama yanma olduğunda uzuyor bu süre şuan 7. Günümdeyim akıntının içinde kan gibi nokta nokta pembelij kırmızılık oluyor günde birkaç kez geliyor (kusura bakma mideni bulandırdıysam) birde sanki böyle tam vajina girişinde bişey var da batıyor gibi minik sinek ısırdığı gibi bişey var ara ara batıyor sanki ilk takıldığında 1 ay kontrolünde olmuştu birde böyle o zaman doktor yeni olduğundan enfeksiyon yapmıştır dedi hemen bi antibiyotik ve fitille 2. Gün bileyim kalmamıştı bu ay yine öyle oldu ilçedeyim tek kadın doğum doktoru var o da izindeymiş napcamı bilemedim yaa

peynirlimakarnaa

peynirlimakarnaa kusura bakma mideni bulandırdıysam)

Estağfurullah canım muhtemelen yine enfeksiyon olmuştur eczaneden kullandığın fitilin kutusu duruyosa alabilirsin canım enfeksiyona soğan suyuda iyi geliyo bi dene istersen geçmiş olsun kuzum

Bahtsizbedevi_ bende öyle tahmin ediyorum spiralden çok sıkıldım mecbur olmasam korunma amaçlı taktırmış olsam hemen çıkartırdım dayanılacak gibi değil gerçekten

Bahtsizbedevi_ çok teşekkür ederim kuzum🌸 papatya çayını günlük hayatımda çok sık içerim zaten ama diğerlerini de deneyeceğim. Fitili 5 ay oldu kullanalı zaten 6 tane vardı bitince attım hemen yaa keşke atmasaydım fitil çok iyi geliyordu hemen döküyordu alıntıyı

Bahtsizbedevi_ ay böyle yapmak hiç aklıma gelmedi ya ne bileyim reçetesiz çoğu şeyi vermiyorlar diye gelmedi herhalde tek yaptığım doktor geldi mi diye günde 10 kere falan mhrs bakmak oldu 😂 bebişkomun demir damlası bitmişti yarın sabah gidecektim zaten eczaneye iyi oldu dediğin onu da sorayım bi ay Allah razı olsun 🌸