Kızlar ya ilk defa böyle birşey başıma geldi. Normalde 24ünde olurdum 19ocakta oldm sonra 3şubatta oldm tekrar anlayamadım şuanda da gene tekrar adet oclakmşm gibi böyle hafif kasık bel agrısı var adet zamanmda öyle oluyorm. Şmdi birsonraki adett zamanımı neye göre takip edicem hiç blmiyorm her ihtimale karşı doktora randevu aldm ama kafamı kurcalıo acaba adet mi olucam şüphesiyle🥴
Ayda 2 kere adet olan var mı
elifgamze adet dönemini etkileyen ileri veya geri veya sıklaştıran bazı durumlar var. Malum stres kadın metabolizmasını aşırı etkiliyo. Çok fazla üzüldüğünüz bir dönem oldu mu yakın zamanda? Veya çok sinirlendiğiniz ya da stres yaşadığınız? Bu bir sebep olabilir. Şuanki ağrınız yumurtlama dönemi kaynaklı olabilir. Yumurtlama dönemini hiç hissetmezdim bir gün öyle bi hissettim ki yürürken adım atamadım. Bunları etraflıca bi düşünün. Bir ay çok geç adet olup bir ay beklediğimizden çok daha erken adet olabiliyoruz. Psikolojik olarak çok etkilendiğimiz bir dönemden geçmişsek özellikle. Diğer bir sebep de kullandığınız bir ilaç var mı? Antidepresan varsa özellikle bazılarının yan etkisi böyle olabiliyor.
Bende oluyorum 2 kere ay başında oluyorsam birde ay sonunda oluyorum hiç gitmedim doktora neden olduğunu da hiç bilmiyorum ama benim hergünüm stres sıkıntı ile geçiyo belki ondan olabilir 🤭
buzdankalpler stres yaşadm canm evet cok sinirlendm bu ara.Ama kullandgm bir ilaç yok, umarm stres kaynaklı olmuştur harici birşey yoktur yumurtlama dönemi sanrm ama bende hiç ağrı hissetmezdm sadece akıntm cok olurdu
gliz87 bende ilk defa böyle oldm canm stres sinir bende bu ara cok yaptm ondandr diye düşünmek istiyorm başka birşey olmasndan tedirginim, seninde ağrılı mı geçiyor
Bazı aylarda olabiliyor sürekli tekrarlayan birşey ise o zaman doktora gitmelisin canım