etoile ben kalipliyim taşıyabilirim bu arada 36,38 aldım yani çok büyük durmaz bende çok beğendim teşekür edrim güzel yorumun için

lgrth manken boyu 175 ve aynı zamanda topuklu var ben 165 imm

asyarana uzun İnce kızlar giysin tabi bencede boylu olmak lazım bunu giymek için elbise güzel ama günlük değil

asyarana Elbise bence çok güzel bende beğendim ben genelde beğendiğim şeyler hakkında fikir de almayı sevmem çünkü zevkler ve renkler meselesi kendin beğendin ve kendine yakistiriyorsan güle güle giyip eskiteceksin fikre sunarsan herkes farklı tarza ve zevke sahip canım… Çok şık ve hanım hanımcık bir elbise güle güle kullan üstünde paralansin. 🌺

uzmanprf yaaa çok çok teşekkür ederim ya ben fikir almayı seviyorum çok teşekkür ederim güzel yorumun için tatlım benim aldım zaten

asyarana güzel ama bn bilek açık giymeyi sevmiyorum pek eğer sen seviyorsan giyersin tabi beğendim elbiseyi

biricik46 Yok canım zaten ben de bilek açık giyinmiyorum elbisenin boyu 1.35 kadın 1.75 haliyle ona kısa gelmiş bir de altına topuklu giymiş ben biri 65 olduğum için bana tam olur

azze teşekkür ederim ❤️

asyarana çok begendim güle güle giyin bende genelde hep buntarz elbiseler giyerim yazın, tek parça efil efil çok rahat oluyor ☺️

asyarana ben 170im 135 bana kısa ona göre yorumladım 😂

asyarana günlüğe fena değil bu misafirliğe giderken falan..ama öncekinin modası geçti bence