• Cinsellik
  • Cinsellikten zevk almiyorum bakarmisiniz kizlar

Selam kizlar ben cinsel iliskide hic zevk almiyorum zevk alamamam nedeni genc kizken yaptigim masturbasyondan kaynakli olabilirmi

Bende hiç almıyorum :(

muazzes1 partnerin kendi boşalınca bitiyor mu ilişki yoksa seni de boşaltıyor mu

muazzes1 yapay penis fln çok fazla kullanmissan eğer bekarken büyük ihtimalle o yüzden yani başka bı açıklaması olamaz yanlış anlama ama eşinin penisi de seni doyurmuyor olabilir eğer kullandiysan yapay penis kalındır esininki o kadar kalın değilse o yüzdendir bunun için hapı var kremi var bı araştır istersen

muazzes1

hh56
      Ya da mast boşalmaya alıştığı için ilişki sırasında kendisini keşfedip boşalmayı bilmiyordur daha ondan da olabilir

muazzes1 öyle asker arkadaşı gibi takılıyorsan alamazsın biraz kendini zevke getirmeye çalış mesela mumlar tütsüler loş ışık güzel fantazi gecelikleri falan bu şekilde dene bir de kendini kur ona

lgrth evet oda olabilir kendini biraz zorla ortamları rokantik tutmaya çalış

muazzes1
          Önce gercekten bunun için bir an yaratacaksin kendini hazırlayacaksin. Olsun bitsin eşim zevk alsin değil. Ortami loş ışık ve mumlarla süsle, güzel giymediğin sexy bi gecelik giy. Günlük bakımlar hafif allik güzel bir ruj sehvetli bağlayıcı bir parfümle önce esinin aklini al. O ne kadar etkilenirse senide o kadar etkilemek ister zevk anlamında. Tüm bunları yaptığında beraberlik sırasında kafanda birseyler düsünmemeye calıs o an sadece eşine ve birlikteliğinize odaklan. Sonrasında zaten herşey rayına oturup devami geliyor,tabii eşinin performansi seni tatmin edebiliyorsa burda çok ayrı bir konu(yanlis anlama lütfen beni balim)

hh56 yok canim oyle seyler hic kullanmadim elle masturbasyon yaoiyordum oyle kendimi bosaltiyordum 3 yildir da evliyim canim hic zevk almiyorum ya

vahsikelebekk gece icin hazirlanirim geceligimi giyerim rujumu surerim vs ama hic zevk almiyorum ya

mehir olmuyor canim cok denedim hazirliyorum kendimi yok olmuyor masturbasyon dan kaynakli sik yapiyordum

muazzes1 o zaman masturbasyon dan yani başka napabilirsin bilemedim ki

7 gün sonra

muazzes1 masrurbayonu kes öncelikle .ve genelde penis koordinesi ile ilgilidir o yarım saat 1 saat dik kalacak ki o arada boşalabşlesin ki ister istemez sen küçük penis ki küçüğü yoktur yeterince büyümeyeni sertleşmeyeni vardır,onunda çözimü vardır

bir ay sonra

muazzes1 bnde aynıyım. Oysaki eşim çok uğraşıyor bazen 40 dk sürüyor her yolu deniyor ama yok . Bende siziin gibi düşünüyorum 😑

burjuva hayır dediğimi anlamadıniz. Bazı erkekler vardır kendi boşalınca bitirir seks’i ama bazı erkekler de kendi boşalır sonra karısını boşaltır. Onu sordum ben

Eucleas peki buyume ve daha sertleşme çaresi ne