Selam kizlar ben cinsel iliskide hic zevk almiyorum zevk alamamam nedeni genc kizken yaptigim masturbasyondan kaynakli olabilirmi
Cinsellikten zevk almiyorum bakarmisiniz kizlar
Bende hiç almıyorum :(
muazzes1 partnerin kendi boşalınca bitiyor mu ilişki yoksa seni de boşaltıyor mu
muazzes1 partnerin kendi boşalınca bitiyor mu ilişki yoksa seni de boşaltıyor mu
firdevskartal zevk almıyorum diyor nasıl boşalsın
muazzes1 yapay penis fln çok fazla kullanmissan eğer bekarken büyük ihtimalle o yüzden yani başka bı açıklaması olamaz yanlış anlama ama eşinin penisi de seni doyurmuyor olabilir eğer kullandiysan yapay penis kalındır esininki o kadar kalın değilse o yüzdendir bunun için hapı var kremi var bı araştır istersen
muazzes1 öyle asker arkadaşı gibi takılıyorsan alamazsın biraz kendini zevke getirmeye çalış mesela mumlar tütsüler loş ışık güzel fantazi gecelikleri falan bu şekilde dene bir de kendini kur ona
muazzes1
Önce gercekten bunun için bir an yaratacaksin kendini hazırlayacaksin. Olsun bitsin eşim zevk alsin değil. Ortami loş ışık ve mumlarla süsle, güzel giymediğin sexy bi gecelik giy. Günlük bakımlar hafif allik güzel bir ruj sehvetli bağlayıcı bir parfümle önce esinin aklini al. O ne kadar etkilenirse senide o kadar etkilemek ister zevk anlamında. Tüm bunları yaptığında beraberlik sırasında kafanda birseyler düsünmemeye calıs o an sadece eşine ve birlikteliğinize odaklan. Sonrasında zaten herşey rayına oturup devami geliyor,tabii eşinin performansi seni tatmin edebiliyorsa burda çok ayrı bir konu(yanlis anlama lütfen beni balim)
vahsikelebekk gece icin hazirlanirim geceligimi giyerim rujumu surerim vs ama hic zevk almiyorum ya
burjuva hayır dediğimi anlamadıniz. Bazı erkekler vardır kendi boşalınca bitirir seks’i ama bazı erkekler de kendi boşalır sonra karısını boşaltır. Onu sordum ben
firdevskartal he anladım ama kadın zevk alamaıyorum demiş yani boşalamıyormuş
burjuva o zaman demek ki eşi sadece kendini düşünüyor.