Kızlar saçımı evde ombre yaptık dibimde 2 parmak geldi kizildan döndüm. Saçımın uçları biraz yandı tabii. Ama ben dipten platin istiyorum sizce olur mu bu saça?

milenajesenska asla yapma derim mahvedersin saçını. Zaten kızıldan döndüğün için dorelenir ve yıkadıkça yeşillenir zaten. Ombrenin üstünden kaç ay geçti hangi numara boyaları kullandın eğer söylersen yardımcı olurum bildiğim yerden geldi bende kuaförüm😂

aynoluyonoluyo yaaaa ben sorsam peki ben saçımı boyattım gri yaptı kuaför asla istemedim tekrar gittim diplerim turuncuydu cila yaptı güya saçımda milyon tane tenk var nasıl geçecek o bir dünya para verdim bide 🥲

aynoluyonoluyo ayyy aranan kan bulundu desene.. aşkım bende kızılım.. ilk boyamı sombre ile başladım sonrakini ombre yaptım ve 5 yıl kadar tekrarladım kullandım daha sonra evlendim doğurdum doğumdan sonra zor geldi 7-8 saat beklemesi gittim dümdüz boyaya döndüm kızıl kestane falandı galiba o da kolayıma geldi kızıla boyadım 3 kez ve şimdi aşırı pişmanım 8 aydır boyamadım hiç ama herkes sarıya dön sana o çok daha iyiydi diye başımın etini yiyor her kuaföre gidişimde annem kuaföre bunun saçını boyayalım ikna edip diyor 😂 çok istiyorum bende ama cesaretim yok saçım da zaten ince telli belimin az üstünde biraz uzun yani saçlarımdan olmak istemiyorum nasıl bir yol izlemeliyim tamamen akmasını beklesem garanti bi 3-4 yıl beklemem lazım asla uzamıyor saçım

peynirlimakarnaa aşkım siyah ve kızıl boyadan asla kurtulamazsın ha kusursuz açılır mı açılır ama saçın pişmanıyeye döner ve sarıya boyadıktan sonrada alttan yeşillenmeler hep olur. Boyayı akıtabildiğin kadar akıt. Bildiğimiz beyaz sabunla akıtırdı benim ilk ustam😂 beyaz sabunla yıkardık saçı sonrada mayonez maskesi yapardık. Ama zaten saçın azmış ve kızıl gerçekten zor bir renk hiç riske girme derim askım. Uzadıkça kestir kendi rengine dönersen işlem daha basarılı ve daha güzel olur. Zaten açıcılı işlemler baya saçı yıpratıp döküyor.. bu süreçte mayonez maskesini dene hem hızlı uzatıyor hep toparlıyor uzadıkça uçlardan kestir sağlıklı bir saça işlem yapılırsa yanma ve yıpranma oranı o kadar düşer🫶🏻

aynoluyonoluyo ay çok teşekkür ederim saçım neredeyse platine kadar açılmıştı zamanla her istediğim renk oturuyordu çok iyiydi ama yıpranmıştı artık görünüşte bişey yoktu ama sertti ve kabarıyordu artık bu yüzden de sarıyı bıraktım ay çok pişmanımm. Aşkım peki yavaş yavaş dönsem nasıl olur buradaki kuaförüm öyle teklif etti ama güvenemiyorum işte. Diyor ki hemen sarı yapamayız saçın yanar zaten ama yavaş yavaş küçük numaralarla ışıltı sombre gibi başlayıp aça aça biraz olsun sarılaştırabiliriz ama 5-6 boyama sonrası anca sarıya ulaşırız yinede uzun bir süre eski rengin olmaz diyor denemeli miyim

peynirlimakarnaa askım yine cok yıpranıcak ve aslında bir pazarlama tekniği 😂 tekte açamayacağını biliyor her defasında senden para alacak ve ayrıca saça kısa aralıklarla açıcı uygulamak demek saçı mahvetmek demek.. eğer beni dinlersen bırak aksın boya derim

peynirlimakarnaa askım çok yavas uzuyorsa sürer biraz ama sen haftada 2 kere mayonez ve içine bir yemek kasıgı zeytinyag karıstır sacına sür bir kaç saat beklet yıka merak etme kokusu olmuyor eğer sacını kuru sampuanlarsanda cabuk arınıyor. Bu hem uzatır hem güçlendirir. Eğer bakımlarla desteklersen hızlı uzar uzadıkça kesersin ama ben olsam mesela senin saçını yapmayı kabul etmem😂 çünkü az saçım var diyorsun kademeli olarak açsan bile kızıl çok zor bir renk yine yıpranıcak yazık olur yani. Ama bu işlemde yine en basarılı gördüğüm sabit akkaya. Sarı düşmanı bir adam ama açtığı saçlar harika sıfır yanma yıpranma ile hallediyor. İmkanın varsa görüsebilirsin🫶🏻

aynoluyonoluyo evet daha önce de omre yaptırmıştım ama açıldı açıcıyla turunculuk kalmadı uçlarındaydı zaten

aynoluyonoluyo Aralık ayında yapmıştık kızıl baya akmisti ama 10-11 ay sonra ombre yaptım numarayı bilmiyorum teyzem boyadi

aynoluyonoluyo yani ben hamile kalmadan önce kızıldim tam bir sene sonra ombre yaptık baya akmisti uçlarda kızıllık vardı uçlar yıprandı biraz ama ben platin istiyorum ve çok dökülüyor saçım bebeğim 5 aylık hormonlardan mı boyadan mi bilmiyorum

milenajesenska hormonlar etkiliyor ama her kişide değil. Misal benim 1 tel saçım dökülmedi ne hamilelikte ne doğumda ne doğumdan sonra.. ben kızıl açılmaz demiyorum açılır ama yıpranmasız kopmasız açılmaz. Ve alttan hep yeşillenme yapar..Güzelim saçlara yazık oluyor sonra. Canım, eğer saçların çok dökülüyorsa platine bulaşma. Ha ama diyorsan ki çok istiyorum, saçımda çok. Sürekli dip boyasıylada uğraşırım diyorsan o ayrı. Ayrıca platin hep bakım isteyen bir renk yüzün hep solgun görünüyor hep makyaj isteyen bir renk yani. Bilemiyorum askım ama platin zor yani sürekli dibiydi makyajıydı yıpranmasıda cabası..

aynoluyonoluyo ay aşkım tövbe de benim boynum kendi günahlarımı kaldırmıyor birde o eklenmesin amaaan ye kız ye şimdi yemeyip ölünce mi yiyeceğiz 😂