Kızlar merhabalar 😍
Instagram da dilek duasina denk geldim , sizede sormak istedim. Yapan duasi Kabul olan varmi?
Benim cevremde yok ilk sefa duydum. Persembe gecesi namazimi kilip niyet etmek istiyorum. Emin de olamadim bilen varsa yazabilirmi?
41 tesbih dilek duası
mavikelebekk__ hiç duymadım bilmiyorum ama emin olamayacak birşey yok bence dua etmekten zarar gelmez ne kaybedersin ki niyetini yap duanı et Rabbim kabul etsin inşallah.
Duadan hiç bir zaman zarar gelmez yapın
TombulHatun Şöyleki: Persembe gecesi 2 rekat Allah rizasi icin 2 rekat Peygamber efendimiz be ashabina hediye etmek icin son olarakta hacet namazi kilinip hic kalkmadan niyet edilip dilek dileniyor bir tesbihin her boncuğuna 1 fatiha 3 ihlas okunuyor imamesinede okunuyor. Sonra bu tesbih kible yönünde yüksek bir yere asiliyor. Dilegin kabul olunca 41 adet tesbih satin alıp ister çevrene dağıtıyorsun istersende camiye bağışlıyorsun.
Emin olamama konusu da tabiki hersey Dua üzerine ama benim dileğim hiç olamayacak birsey gibi zor yani maddi açıdan da.
Denemekten de zarar gelmez sonucta
mavikelebekk__ zor diye düşünme sen iste Rabbimin gücü hepsine yeter, hayat karşımıza ne çıkaracak bilemeyiz
TombulHatun İnşallah 🥰
Ne getireceği belli olmayan güzel yarınlara diyelim 💖