1.5 ay önce spiral taktırmıştım regl sonrası kontrole gidilmesi gerekiyormuş neyse gittim bi baktı doktor rahim ağzında ileri bile gitmemiş kapalı duruyor şok olduk kaydıracak bişey yapmadık hiç nasıl olabiliyor bu yaşayan var mı

basak23 Nasıl anladın kaydığını canım kanaman fln oldu mu
    Bende 3 yıldır spiralliyim geçen gün iplerini hissettim gibi ama kanama olmadığı için pek kulak asmadim doğrusu inşallah kaynamıştır

basak23 bende bir ay önce taktırdım hiç öyle biseyim olmadı hissettin mi nasil oldu ben taktırdım hiç hissetmiyorum ne ipini ne biseyini hiç bişey yok

Maviss nasıl kaymış ne olunca kayar geçmiş olsun bende korkuyorum açıkçası 10 gün oldu takıldı dün muayene ye gittim yerinde dedi

Maviss karın içine girene kadar hiç anlamadınız mı bi belirti vermedi mi bende bundan korkuyorum da doktorum da 1 günde gidip batına girmez zamanla olur kontrollerini aksatma dedi sadece

Etipetito takan doktor kontrole git bir ay sonda demişti öyle tesadüfen oldu ne kanama ne başka bişey hissettim iyi ki güvenin korunmasız ilişki yaşamamışım

hh56 yok hissetmedim kontrolde gördü tesadüfen

• hh56 bunu yanıtladı.

Maviss ileri gitmemiş iyi ki takılan kısımda kalmış

hzrn1 bakıldıysa korkma bilmiyorum nasıl kaymış hiç mi takılmamış olduğu gibi duruyordu

basak23 ablamın karın boşluğuna kaymıştı kapalı ameliyat ile aldılar ama yakındaysa normal alırlar belki

basak23 bana hiç ultrasonla bakilmadi olabilir mi acaba öyle bişey

hh56 ay bakışmadıysa hiç gidin bi

• hh56 bunu yanıtladı.

hzrn1 ağır kaldırınca genelde ama rahim ağzı yetmezliği var bende ondan denildi

peynirlimakarnaa battı kaydığı an battı hemen gittim sol taraftaydinaonradan iyi tam yerini bulmak için USG ofis histeroskopi çekildi yeri anlasildi ameliyat ile çıkarıldı kayınca batio