Medusa İnşallah şüphelenecek duruma düşmem önceliğim bu😅😅

5 gün sonra

Maviss nasıl bir batma oldu kendin anladın mı kaydığını canım Ağrı falan mı yaptı

Maviss kasık ağrısı gibi miydi tek bir yerde miydi ya kusura bakma ilk yorumunu gördükten sen huy kaptık korktum 2 gündür sağ kasıkta ara ara sanki sinek ısırığı gibi bişey batıyor gibi geliyo bilmiyorum kaydı mı psikolojik mi çarşambaya randevu aldım bi gideceğim ama gece uyku uyuyamıyorum korkudan valla

Maviss ağrım yok bu arada sadece sağ altta tek bir noktada sanki tüy koparır gibi bi acı oluyor acı bile değil yani nasıl diyeyim bilemedim haraket ederken falan bişey yok adetim geçeli daha 1 hafta oldu spiral yerindeydi o zaman (spiralle az oluyorum) ama psikolojik mi acaba da diyorum yani

basak23 kaymismiiii niye kaymış bide geri çıkarıp yenisini taktılar yoksa orda duzelttilermi ?

Maviss inşallah ya yarın 12’de randevum var bu gece sabah olmaz Bana

Maviss ay gerçekten dediğin çıktı kaymamış ama kist oluşmuş portakal büyüklüğündeymiş iyi huylu dedi ağrıyı da o yapıyormuş sezeryan yerime çok yakın yere yerleşmiş batma da yara yerine oluyormuş temas ettikçe

kizatasozu kaymış maalesef çıkarttılar canım takmadı tekrar da başka doktora gittim tavsiye etmiyorum dedi spiral

basak23 niye tavsiye etmiyomus bunca kadın kullaniyo madem iyi değil niye yapmislar

kizatasozu aman bilmiyorum bi tuhaftı ne önerirsiniz diyorum ben kadınların korunmasın karşıyım erkekler korunmak için daha müsait yapıya sahip dedi