Uzuuuuun bir aradan sonra merhabalar kızlar bu aralar çok sık karşıma çıkan bişey var polikistik over, tüm belirtileri bende var randevu aldım yarın gideceğim ama merak ediyorum çoğu kişi gebe kalmakta zorluk çekiyormuş evli değilim ama merak ediyorum aranızda bu durumu yaşayan var mı:(

saritas ablamda var o kalamadi bi ara denedi ama arkadasim hemen kaldi herkeste değişiklik gösterir o kullanılan haplara da bağlı arkadaşım haplari kulanmiyodu o haplar koruma hapi ztn… herkeste ayni dgil doktora sor kafandaki soruları o daha net açıklar ben bildiğim kadarıyla yazdım

Bende de var ama sorun olmadı hiç. 2 çocuğum var :)

ooopitipiti içimi bi nebze de olsun rahatlattın gerçekten kaç saattir araştırıyorum

saritas ben kendimi bildim bileli pcosum hep vardı evlendim yine vardı hala daha var yani. Kilom da var pcosumda var adetlerim de düzensiz 4-5 ayda bir adet olurdum bekarken evlendim 2 ayda bir olmaya başladım ama 2 kez gebe kaldım hatta kızımda 4-5 kez korunmadım hemen kaldım öğrendiğimde 4 haftalıktı muhtemelen ilk korunmasız ilişkimde kalmışım çok şükür şimdi 1 yaşına girecek. Korkma yani herkeste farklı bir durum bazılarında zorlaştırıyor sadece ama doktorların soğu da pcos kısırlık değildir diye bas bas bağırıyor yani

Pcos var bende 2 çocuğum var hemen hamile kaldım spiral taktırmaya gitmiştim doktor aslında biraz zor hamile kalman ama demişti kişiden kişiye değişiyor sanırım